Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οι Ροχάλες!!



Γλύφουν εκεί που έφτυναν

 Πολλά πρόσωπα που απαρτίζουν τα ευρωψηφοδέλτια και γενικά τα ψηφοδέλτια περιφερειακά και δημοτικά ορισμένων κομμάτων φιγουράρουν υποψήφιοι και δημοσιογράφοι όπως ο Γ.Κύρτσος, οι οποίοι κυριολεκτικά έφτυναν τον πρωθυπουργό και την ασκούμενη πολιτική του πριν λίγο καιρό. Και ξαφνικά μεταστράφηκαν σε διαπρύσιοι υποστηρικτές του.
Φαινόμενο ανεξήγητο;
Όχι βέβαια!
Ο Αντώνης Σαμαράς αφού εξάντλησε το ακροδεξιό οπλοστάσιό του, το 


οποίο το χρησιμοποίησε κατά κόρον για να ταυτίζει την αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ), με την Χρυσή Αυγή, όμως, μπλέκοντας με τα ακροδεξιά πίτουρα τον έφαγαν οι κότες και τώρα επιχειρεί να τις εξολοθρεύσει γιατί του μάδησαν τα ποσοστά του.
Τώρα κάνει στροφή με κεντροδεξιό οπλοστάσιο και ρίχνει στη μάχη υποψήφιους σαν τον δημοσιογράφο Γ. Κύρτσο και άλλους του είδους του.
Τα προηγούμενα φτυσίματα ήταν απλώς ψιχάλες για  τον πρωθυπουργό της χώρας Αν. Σαμαρά !
Θυμάστε, πόσες ψιχάλες(ροχάλες) έφαγε από τους ακροδεξιούς, πριν γίνουν υπουργοί του!
Αντέχει στις ψιχάλες ο σημερινός πρωθυπουργεύων (λόγω μειωμένης εθνικής κυριαρχίας) της Ελλάδος.
Το κατάλαβε από πολύ νωρίς, για να γίνει πρωθυπουργεύων εν μέσω μνημονίου, έπρεπε να φάει με το κιλό  τις ψιχάλες(φτύσιμο).
Έπρεπε να φάει τις ροχάλες της μνημονιακής πολιτικής, τις οποίες πριν λίγο καιρό και εν μέσω Ζαππείου τις έφτυνε.
Τι να κάνει ο άνθρωπος, κάποιος έπρεπε να τις φάει τις ροχάλες για να σώσει την Πατρίδα!
Διότι, οι φίλοι μας οι ευρωπαίοι και δη οι γερμανοί δεν μας έφτυναν απλώς, αλλά, ροχάλες να δουν τα μάτια σας.
Έπρεπε κάποιος να θυσιαστεί "για την Πατρίδα ρε γαμώτο"!
Το έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, διότι ο προηγούμενος προθυπουργεύων, ο Γ. παπανδρέου, τον έφτυναν μπροστά και όταν γύριζε στην Ελλάδα έλεγε ότι τους έφτυσε εκείνος!
Ο Αντώνης, το άντεξε το φτύσιμο, αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε, αλλά όταν γυρίζει πίσω στην Ελλάδα με τα μνημονιακά μέτρα που ψηφίζει φτύνει εκατομμύρια έλληνες!
Κάποια στιγμή κουράστηκαν να τον φτύνουν οι ευρωπαίοι, είδαν και αυτοί ότι μετά από τόσο φτύσιμο τι θα κάνει; Δε θα αμολήσει τους ακροδεξιούς υπουργούς για να αρχίσουν να φτύνουν τους έλληνες τους τεμπέληδες που φταίνε για όλα τα δεινά της χώρας;
Πρώτος στο φτύσιμο και στη ροχάλα ο υπουργός υγείας, ο Άδωνης Γεωργιάδης. Δεν άφησε κανένα άφτυστο. Άρχισε από τους συνδικαλιστές και πήρε σβάρνα στο φτύσιμο ότι και όποιον έβρισκε μπροστά του!
Από το πολύ φτύσιμο του έμεινε κουσούρι. Φτύνει όπου νάναι τώρα.
Το προσέξατε, του φεύγουν τα σάλια όταν μιλάει!
Φτύνει και στον ύπνο του ακόμη. Ονειρεύεται ότι τον κυνηγούν παντού οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και φτύνει συνεχώς το ταβάνι!
Τελικά το φτύσιμο και το γλείψιμο έγινε το αγαπημένο σπορ των υποψηφίων πολιτευτών.
Πας και πάει μπροστά και γίνεσαι υποψήφιος, όποιος ρίχνει τις πιο χοντρές ροχάλες και έπειτα γίνεσαι υπουργός ή υποψήφιος σε οποιανδήποτε θέση εξουσίας και κάθεσαι αναπαυτικά και γλύφεις τις ροχάλες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου