Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Πώς το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ



 Ήταν μια καθαρή πολιτική επιλογή των προεδρικών του Αλέξη Τσίπρα

Του Μάρκου Μασέτη
  
Το ΟΧΙ ήταν μια καθαρή σύγκρουση με την γερμανική Ευρώπη που σήμαινε, σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα.
Η γερμανική Ευρώπη το κατάλαβε, για αυτό φρόντισε αμέσως να θέσει σε εφαρμογή το βαρύ της οπλοστάσιο της Ευρωπαϊκής(γερμανικής) Κεντρικής Τράπεζας, κλείνοντας τη ροή της ρευστότητας στην Ελλάδα που σήμαινε απροκάλυπτη, πραξικοπηματική και θανάσιμη νομισματική επίθεση  


 εναντίον της Ελλάδος.

Πόλεμος. Δηλαδή κανονικός νομισματικός πόλεμος που σήμαινε ότι η χώρα έπρεπε να αντιτάξει απέναντί τους όλες τις δυνάμεις.

Και πόλεμος σήμαινε ότι πρώτα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους εσωτερικούς εχθρούς, κλείνοντας πολλούς από αυτούς στην φυλακή, γιατί επί 5 χρόνια, έκαναν τα πάντα για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στη συνέχεια να φορτώσουν τα κλεμμένα και τα λεηλατημένα (χρέος) στους αδύνατους πολίτες και να ανοίξουν τις κερκόπορτες  στους πραξικοπηματίες της χώρας.

Είχαν ακόμη να αντιμετωπίσουν τους δεύτερους στην τάξη πολιτικούς ινστρούχτορες(πολιτικό προσωπικό) πολλών κυβερνήσεων μετά την μεταπολίτευση που τα «φάγανε όλοι μαζί», και τα υπολείμματα τους συντάχτηκαν αμέσως με το ΝΑΙ, για να γλυτώσουν ορισμένοι τόσο τη φυλακή όσο και τις τεράστιες περιουσίες και καταθέσεις που έχουν τόσο μέσα στην Ελλάδα, όσο και έξω.
Και τρίτον, την τρίτη τάξη των ευνοουμένων του συστήματος όλα αυτά τα χρόνια με τους μεγάλους μισθούς, τις μεγάλες και πολλές συντάξεις, τις ασυλίες, τα προνόμια και τους μισθούς που προσφέρονται τόσο στο πολιτικό προσωπικό(Βουλευτών-Κομμάτων) όσο και άλλων δημοτικών αρχών και θεσμών και  χιλιάδων επιτροπών και συμβούλων και διευθυντών που ροκανίζουν πολλά χρόνια  το δημόσιο χώρο και τον κορβανά της χώρας, αδιαφορώντας αν σ΄αυτή τη χώρα υπάρχουν εργαζόμενοι με 400 ευρώ την ημέρα, 1.500.000 άνεργοι και άλλοι τόσοι φτωχοποιημένοι.

Και αυτούς που βρήκαν το βουλευτιλίκι ή το δημαρχίλικι την τελευταία ώρα, για να αποφύγουν τη βάσανο των δύσκολων καιρών του ελεύθερου επαγγελματία, τεχνίτη και εργάτη.

Στους ευνοουμένους υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι που το σαθρό λάιφ σύστημα τους ευνόησε έμμεσα και έχουν συγκεντρώσει  σεβαστά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία αισθάνονται ότι τα κέρδισαν με την αξία τους και όχι από τον άνισο, τρύπιο και λάθρα οικονομικό και πολιτικό, διεφθαρμένο σύστημα.

Όμως, σε ένα πόλεμο, από αυτές τις κατηγορίες των προνομιούχων που προαναφέραμε, θα έπρεπε να συνεισφέρουν ο καθένας από αυτούς ανάλογα με τις απολαβές και την περιουσία του.

Η χώρα ή θα πολεμούσε για να σωθεί για να ζήσουν μετά όλοι οι Έλληνες με περισσότερη ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη ή θα συνθηκολογούσε, σώνοντας τους κάθε λογής ευνοουμένους τους συστήματος, όπως τους προαναφέραμε παραπάνω.

Οι προεδρικοί του Αλέξη Τσίπρα έκαναν την πολιτική επιλογή τους για να σώσουν τους ευνοουμένους τους συστήματος, τιμωρώντας  τους λιγοστούς ολιγάρχες, όπως τους αποκαλούν(οι οποίοι οι περισσότεροι θα πάνε να ξεκουραστούν για λίγα χρόνια μετά από τόσες μάχες που έδωσαν εναντίον του ελληνικού λαού και έπειτα θα επανέλθουν) για να ικανοποιήσουν και λίγο το λαϊκό αίσθημα περί τιμωρίας των υπεύθυνων.

Για αυτό το λόγο απέφυγαν τον νομισματικό πόλεμο εναντίον του πραξικοπήματος, οποίος δεν θα ήταν για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού τόσο δραματικός όσο τον παρουσιάζουν σήμερα οι προεδρικοί του Αλέξη Τσίπρα, ταυτιζόμενοι με την ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΠΟΤΑΜΙ και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ,  άλλωστε αυτά τα ΜΜΕ  στηρίζουν σήμερα τους προεδρικούς του Τσίπρα, επικαλούμενοι την καταστροφή και τον φόβο που χρόνια τώρα επέσειαν και εκείνοι(ΜΜΕ) πάνω από τα κεφάλια του Ελληνικού λαού για να τον οδηγήσουν στην υποταγή άνευ όρων.

Ο  πόλεμος θα μπορούσε να είναι και λίγων ημερών ή και ενός μήνα, όταν ένας πρωθυπουργός έχει μαζί του στη μάχη το 62% του ελληνικού λαού είναι ανίκητος.

Αλλά οι προεδρικοί του Αλέξη Τσίπρα δεν πίστεψαν ποτέ  στο 62% ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

Πίστεψαν στην παράδοση, ταπεινώνοντας τον ελληνικό λαό, για να σώσουν τους κάθε λογής προνομιούχους του συστήματος που επί χρόνια λυμαίνονται  με πολιτική, κοινωνική και οικονομική ανισότητα τη χώρα.

Οι εχθροί της Ελλάδος βρίσκονται εντός των τειχών σήμερα και οι εισβολείς θα αναζητήσουν και πάλι τους φυσικούς τους συμμάχους ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΠΟΤΑΜΙ+και άλλα ΡΕΤΑΛΙΑ του παρελθόντος που ξεθάφτηκαν πρόσφατα μόλις μύρισαν ΕΞΟΥΣΙΑ.

Κοντολογής, οι προεδρικοί του Αλέξη Τσίπρα ή θα έχουν την ίδια τύχη με τους προεδρικούς του προκατόχου του Αλέξη Τσίπρα, (αν εκείνους τους εκπαραθύρωσαν και τον αρχηγό τους σε δυο χρόνια, για τους προεδρικούς του Αλέξη Τσίπρα θα δώσουν πολύ λιγότερο χρόνο, εκτός αν αποδειχτούν καλύτεροι και πιο υπάκουοι μαθητές από τους προκατόχους προεδρικούς του  Αντώνη Σαμαρά) ή τη λύση θα τη δώσει το 62% του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, γράφοντας καινούργιες  ηρωικές σελίδες στην μακρόχρονη ιστορία του.

Y.Γ. Οι προεδρικοί του Αλέξη Τσίπρα με τον ίδιο τρόπο που σκέφτονται ότι θα απαλλαγούν  από τους εσωτερικούς του αντιπάλους (Λαφαζάνη και άλλους), με τον ίδιον τρόπο θα τους απαλλάξουν και εκείνους οι ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΟΚΙΤΕΣ που έχουν μαζέψει γύρω τους, όταν έρθει η ώρα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου