Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

210.000 ευρώ ήταν η λεία των ληστών



210.000 ευρώ ήταν η λεία των ληστών

Tην περασμένη εβδομάδα από το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Πύλης

Όχι και ευκαταφρόνητο ποσό!

Σύμφωνα πάντα με τον τοπικό τύπο τέσσερις ημέρες μετά την ληστεία ο φόβος η ανησυχία των κατοίκων στην Πύλη Τρικάλων μετά την Καλαμπάκα δε λέει να κοπάσει.
Τόσο οι κάτοικοι, όσο και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής συνεχίζουν να κάνουν λόγο για ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος καθώς ο αριθμός των αστυνομικών είναι μικρός για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Πύλης και των πεδινών και ορεινών Δήμων της ευρύτερης περιοχής.
Λέτε οι ληστές μετά την λεία των 210. 000 ευρώ να επιστρέψουν στην Πύλη Τρικάλων και να ληστέψουν την σύνταξη της γριούλας και των μικρών συνταξιούχων ;

Ζητείται ξενώνας για περιστασιακούς άστεγους!


Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι!!

Ζητείται ξενώνας για περιστασιακούς άστεγους!

Για Έλληνες πολίτες Άστεγους!

Όχι Παλαιστίνιους.

Ένα ακόμη ανθρώπινο δράμα από μια οικογένεια που βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο όταν έχασε τον σπίτι της, αναδείχθηκε χθες μέσα από τα ερτζιανά κύματα του Ράδιου Ζυγού, με αίτημα μια προσωρινή στεγαση μέχρι η οικογένεια να το πάρει επάνω της

Και δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται δεν υπάρχει

Δηλητηριώδη σκευάσματα


Νέα δολοφονική απόπειρα με
Δηλητηριώδη σκευάσματα


Εναντίον σκύλων

Θύματα εκατοντάδες σκυλιά κυνηγών και κτηνοτρόφων !!
Πριν λίγο καιρό οι κτηνοτρόφοι της ορεινής Καλαμπάκας θεώρουσαν υπαίτιους για τα αποτρόπαια αυτά φαινόμενα και έδειχναν με τις δηλώσεις τους κυνηγούς που έσπερναν τα μέρη με δηλητηριώδη σκευάσματα για να σκοτώνουν τα ζώα που έτρωγαν τους λαγούς.
Πολλά σκυλιά έφαγαν δηλητηριώδη σκευάσματα.
Κάποιοι άλλοι κυνηγοί ήταν πιο τυχεροί και με την ανάλογη φαρμακευτική αγωγή ορισμένα από αυτά γλύτωσαν.
Η υπόθεση αυτή της εξόντωση των σκύλων κ.α.ζώων στην περιοχή Καλαμπάκας αρχίζει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και μάλιστα αυτές τις πρώτες ημέρες μετά την απαγόρευση του κυνηγιού των τριχωτών (λαγούς κ.ά.) ; Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ;

Γυαλιά – καρφιά και τα τζάμια του ΙΚΑ


Και πάλι οι Άγνωστοι ξανακτύπησαν

Αυτή τη φορά στην Καλαμπάκα!


Γυαλιά – καρφιά και τα τζάμια του ΙΚΑ


Εκφράζονται φόβοι ότι ανέκυψε κάποια επιδημία

Ή κάποιο άγνωστοι που αρέσκονται να τρώνε Τζάμια

Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτοί οι Άγνωστοι έχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά δεν είναι εξακριβωμένο αν δεν είναι κάποιοι μεταλλαγμένοι από άγνωστο μέχρι στιγμής Πλανήτη.

Εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι άγνωστοι δράστες δεν αφήνουν κανένα σημείωμα στο τόπο του συμβάντος που να δικαιολογούν γιατί το κάνουν αυτό!

Αυτοί οι άγνωστοι να προτιμούν για πρωινό τους να τρώνε τζάμια είναι ένα γεγονός που έχει αποκλειστεί από τις αρχές.

Διότι τα σπασμένα τζάμια παραμένουν στο χώρο του συμβάντος!

Το μυστήριο περιπλέκεται μέρα με τη μέρα

Οι αρχές προσπαθούν να συνδέσουν γιατί Τράπεζα και τώρα το ΙΚΑ.

Μήπως υπάρχει κάποια σχέση που συνδέει αυτούς τους δύο στόχους ;

Ερωτήματα που απασχολούν από χθες σοβαρά την τοπική κοινωνία. Της Καλαμπάκας

Ο τοπικός τύπος αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Δυστυχώς το φαινόμενο έχει πάρει επιδημική μορφή με πολλούς ιδιοκτήτες να διαμαρτύρονται έντονα για το φαινόμενο. Βεβαίως στην τοπική κοινωνία πολλά είναι γνωστά και ακόμα περισσότερα λέγονται στο παρασκήνιο. Ωστόσο τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός των δραστών η δράση των οποίων τείνει να «αμαυρώσει» την αισθητική της πόλης».


Πολλοί αναρωτιούνται υπάρχει περίπτωση η Καλαμπάκα να τεθεί σε κατάσταση πολιορκίας και έκτακτων αναγκών δηλαδή να κατεβεί και ο στρατός να φυλάει τα τζάμια ;

.