Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ακόμη δε ανέλαβε και άρχισε το εξάψαλμο

Σωτήρης Χατζηγάκης Το βαθύ κράτος της Δεξιάς, μετά την Δικαιοσύνη επιχειρεί να βάλει σε γύψο και τους αγρότες.

Απολαύσαμε επι μήνες τον κύριο Σωτήρη Χατζηγάκη, καθώς προσπαθούσε να σφραγίσει τις μπουκαπόρτες της Δικαιοσύνης, στη διάρκεια που η τελευταία ερευνούσε σκάνδαλα όπως αυτό του Βατοπεδίου και της Siemens.
O κος Χατζηγάκης, προσωπικός φίλος του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, έφερε το έργο του εις πέρας. Απεδείχθει ο κατάλληλος άνθρωπος, ο πλέον ιδανικός εκφραστής του τριπτύχου Πατρίς, θρησκεία-στα όρια της θρησκοληψίας-Δικαιοσύνη.
Οι δύο εισαγγελείς που υπήρξαν παράπλευρες απώλειες του κου Χατζηγάκη στην υπόθεση του Βατοπεδίου, πήραν μια ισχυρή δόση αυτού που λέμε ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
Μετά τον ανασχηματισμό, ο κος Χατζηγάκης ανέλαβε άλλη αποστολή: Nα βάλει σε γύψο τους αγρότες, χρησιμοποιώντας όλους τους μηχανισμούς του βαθέος κράτους της Δεξιάς. Να δούμε αν θα τα καταφέρει κι εδώ εξίσου αποτελεσματικά, ο ταλαντούχος κος Χατζηγάκης...
http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Συμπαράσταση-Συμπαράταξη για την Παλαιστίνη

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο νομαρχιακό κατάστημα προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι για ενίσχυση του δοκιμαζόμενου παλαιστινιακού λαού. Για την επιτυχία του παραπάνω στόχου προτάθηκε να στηθεί με τη συνεργασία της δημοτικής αρχής περίπτερο στην οδό Ασκληπιού.

Το δημοτικό συμβούλιο των Τρικάλων έκανε την πρώτη αρχή και την αποζημίωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της συνεδρίασης (15/1/2009) θα κατατεθεί σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό για βοήθεια των αμάχων που έχουν πληγεί από την εισβολή και κατοχή στην Γάζα.

Όσοι δεν έχουν κάποια αποζημίωση καλό θα ήταν να ξηλωθούν από την τσέπη τους.