Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Σε νευρική κρίση η πόλη των Τρικάλων


Ο Ιός έχει χτυπήσει το Δημαρχείο Τρικάλων

Μετά την Οικονομική κρίση έρχεται να προστεθεί στα δεινά που μαστίζουν τα Τρίκαλα και η νευρική Κρίση.

Πρώτο θύμα της νευρικής κρίσης έπεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων ο οποίος τα έχει «φορτώσει» για τα καλά και έχει αρχίσει να «λύνει τις αλυσίδες» των συμβασιούχων και των απλήρωτων εργαζομένων στο δήμο και τους στέλνει όλους στην ΥΠΟΜΟΝΗ.
Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα «κοινωνικής συμμετοχής» το οποίο μοιράζει κουπόνια για φαί. Στην Εταιρίας της ΥΠΟΜΟΝΗΣ υπάρχει και άλλο υποκατάστημα το οποίο λέγεται της ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

Ε ρε γλέντια!!!


Θα φάμε, θα πιούμε και όλοι μαζί θα ταξιδέψουμε στα παρχάρια του Πόντου!!

Αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων» διοργανώνει τον ετήσιο χορό της στο κοσμικό κέντρο «Ονείρων Έπαυλις» (5
ο χιλ Τρικάλων – Πύλης, όπισθεν επίπλων Τζέγκα).


Καλεσμένοι φίλοι του συλλόγου από Καστοριά, Κατερίνη, Λάρισα, Αθήνα, Θεσαλονίκη, Καρδίτσα, Βόλο, Γρεβενά, Νάουσα και Κιλκίς θα είναι όλοι εκεί.

Όλοι μαζί θα ταξιδέψουμε στα παρχάρια του Πόντου υπό τους ήχους της πολυπληθούς ορχήστρας, η οποία αποτελείται από το Νίκο Γαβρία στη λύρα, τον κεμανέ και το τραγούδι, το Νίκο Φιλιππίδη στο νταούλι, το Γιάννη Φιλιππίδη στο τραγούδι, το Βασίλη Φωλίνα στο αγγείο και τη φλογέρα, τον Κώστα Παπουτσίδη στο τραγούδι, τον Περικλή Κοσκερίδη στη λύρα, το Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι και το Βαγγέλη Ιντζεβίβη στο νταούλι. Ο Άρης Ντίνας στο τραγούδι και το λαούτο, ο Κουσκουρίδας Σταύρος στο κλαρίνο και ο Γιώργος Ντίνας στα κρουστά θα μας συνοδέψουν στους παραδοσιακούς ρυθμούς και τις μελωδίες της υπόλοιπης στεριανής και νησιώτικης Ελλάδας.

Θα εμφανιστεί αντιπροσωπευτικό τμήμα των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου που θα παρουσιάσουν χορούς από τον Πόντο και θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος αγορά. Τιμή εισόδου με φαγητό δεκαπέντε ευρώ.

Οι συμβασιούχοι στα Τρίκαλα δε καταλαβαίνουν γιατί πεινάνε!!


Υπομονή, δε φτάνει η Πίτα για όλους!

Η πείνα δεν είναι φυσικό φαινόμενο σαν της Βροχή ας πούμε.
Που έρχεται έτσι ξαφνικά και σε κάνει μούσκεμα αν δεν έχεις ομπρέλα!

Την Πείνα δε θέλεις να την καταλάβεις γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι στο Δήμο δε φτάνει η Πίτα για όλους!
Για τους απλήρωτους συμβασιούχους ισχύει το φαί μέχρι την ημερομηνία που αναγράφει η σύμβασή τους.

Η «έξυπνη πόλη» των Τρικάλων από τα κουπόνια πιάνεται


Εκπτωτικά κουπόνια για να μη πεθάνουνε από την Πείνα


Τι άλλο θα δούμε ακόμα!!!!


Τους φλόμωσε στα λόγια 8 χρόνια ο νομάρχης της ΝΔ στα Τρίκαλα με τα έργα και τα έργα ανάπτυξης και τις απανωτές κορδέλες που έκοβε στα ΜΜΕ.

Για να καταλήξουνε στο τέλος αρκετοί Τρικαλινοί στην χρεοκοπία και την πτώχευση

Ορισμένοι στη ΝΔ δε είναι ούτε δεξιοί ούτε κεντροδεξιοί. Είναι μάου-μάου, κανίβαλοι.

Δεν αφήσανε τίποτα όρθιο!

Παίρνανε, παίρνανε, παίρνανε δεν αφήσανε κανένα ταμείο γεμάτο και δανειζόταν και από πάνω για να τρώνε, για να τρώνε για να τρώνε με χρυσά κουτάλια και καταντήσανε 700 χιλιάδες Έλληνες άνεργοι και άεργοι και με κουπόνια για να ζήσουν, όπως σε ορισμένες χώρες του πάλαι ποτέ "υπαρκτού σοσιαλισμού"


Η λαιμαργία ορισμένων δεν έχει τέλος.