Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Πολλοί Φαν του Δημήτρη Μητροπάνου ήταν εκεί


Μια βραδιά με τον Μητροπάνου στη καρδιά


Παιδικοί Φίλοι και συμμαθητές - και όχι μόνο – τιμησαν χθες βράδυ τον Δημήτρη Μητροπάνου.


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση-εκδήλωση φίλων Δημήτρη Μητροπάνου που έγινε χθες το βράδυ στη Καφετερία ΝΤΟΥΜΠΑΙ (Κεντρική Πλατεία της Αγίας Μονής). Από νωρίς συγκεντρώθηκαν παιδικοί φίλοι, συμμαθητές του, συγγενείς του, αλλά και πολλοί Φαν των τραγουδιών του Δημήτρη Μητροπάνου και θυμήθηκαν τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια που έπαιζαν και τραγουδούσαν στις αλάνες και τα ποτάμια της Αγίας Μονής.

Αυτή η πρώτη συνάντηση- εκδήλωση τους σκοπό είχε να τιμήσουνε τον μεγάλο Τρικαλινό Τραγουδιστή τραγουδώντας τα τραγούδια του σε μια συνάντηση-εκδήλωση η οποία θα επαναλαμβάνεται από εδώ και πέρα κάθε πρώτη Πέμπτη έκαστου Μήνα.

Παιδικοί φίλοι, φίλες και συμμαθητές 7ου Δημοτικού σχολείου της Αγίας Μονής και φαν του Δημήτρη Μητροπάνου ενώσανε και πάλι τις φωνές τους και τραγούδησαν τραγούδια του μέχρι αργά το βράδυ. «Ήταν μια αρχή αυτή η πρώτη μας συνάντηση μας», δήλωσε ο φίλος και συμμαθητής του Δημήτρη Μητροπάνου, Τάκης Γούναρης ο οποίος μεταξύ άλλων είπε τα εξής : «Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιείται κάθε μήνα και κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο. Σκοπός μας είναι να αποδώσουμε ελάχιστη τιμή σ΄ αυτόν τον μεγάλο τραγουδιστή που αυτή τη στιγμή με το έργο του τιμά τα Τρίκαλα με την παρουσία του, και όλους εμάς που είχαμε την τύχη να ενώσουμε τις φωνές μας εκείνα τα δύσκολα χρόνια των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων. Απόψε όλοι μαζί ξανατραγουδήσουμε τα τραγούδια του Δημήτρη που όλη σχεδόν η Ελλάδα αγαπάει».

«Ο Δημήτρης Μητροπάνου εκτός από τα τραγούδια του, τα οποία είναι ένα μεγάλο έργο ζωής για τον ίδιο για εμάς τους Τρικαλινούς έχουν ιδιαίτερη σημασία για αντιπροσωπεύουν το ήθος, την αξιοπρέπεια, την αγωνιστικότητα, την σοβαρότητα και τη συνεπή αισθητική καλλιτεχνική δημιουργία. Και δεν μπορούμε παρά για όλα αυτά να αισθανόμαστε περήφανοι σαν Τρικαλινοί. Αυτή η πρώτη συνάντηση-εκδήλωση ήταν μια αρχή και θα ακολουθήσουμε και άλλες βραδιές αφιερωμένες στο φίλο, στο δικό μας Δημήτρη Μητροπάνου μαζί και με άλλους φίλους των Τραγουδιών του Δημήτρη Μητροπάνου απ΄όλα τα Τρίκαλα και το νομό Τρικάλων ».

Φίλοι Δημήτρη Μητροπάνου

http://filoimitropanou.blogspot.com/