Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΣΟΚ και Δέος από τη Γρίπη

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Διευκρινίσεις για το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ή παρακολουθήσατε!

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας (αναγνώστες μας είπαν ότι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές. Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική απο αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει. Η κ. Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου. Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι ότι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).

Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Ελληνες.

Στη Georgia των ΗΠΑ υπάρχει ένα μεγαλιθικό μνημείο το οποίο το ανάρτησαν πιθανότατα οι Ιλουμινάτι και στο οποίο αναφέρεται σαν πρώτη εντολή-σκοπός η μείωση του πληθυσμού της Γης στα 500.000.000.

Κάποιοι λοιπόν σχεδιάζουν κυριολεκτικά να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Απο τα λόγια της πρώην Υπουργού της Φινλανδίας βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι γνωρίζει μετα βεβαιότητας ποιοί κυβερνούν το κόσμο και τις διασυνδέσεις τους με τις φαρμακοβιομηχανίες.

Πρέπει να προσθέσουμε εδώ ότι πριν απο μερικά χρόνια ψηφίστηκε στις ΗΠΑ νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει στους ανεξάρτητους ερευνητές, να ερευνούν το περιεχόμενο και τη σύνθεση των εμβολίων.

Οπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης. Οσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν απο το λαό.

Έχετε διερωτηθεί ποτέ ποιοί πληροφορούν τους Πρωθυπουργούς και τους υπουργούς για όλο αυτό το παρασκήνιο; Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τους συμβούλους των Υπουργών και των Πρωθυπουργών και να εξετάσουμε τον ύποπτο ρόλο τους;

Θυμάμαι όταν έπεσε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αρκετοί σύμβουλοί του πέρασαν "αυτόματα" σαν σύμβουλοι της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή σε διάφορα υπουργεία και είναι βέβαιο ότι κάποιοι απο αυτούς θα πέρασαν και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι επίσης βέβαιο ότι οι Υπουργοί είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο που αναλαμβάνουν, οπότε την διοίκηση των Υπουργείων την κάνουν οι σύμβουλοι, οι οποίοι ούτε εκλέγονται, ουτε λογοδοτούν. Οπότε αντιλαμβάνεσθε οτι δεν ζούμε σε Δημοκρατία. Είναι σίγουρο οτι αυτό που ζούμε είναι κάτι μεταξύ ολιγαρχίας και κρυπτο-φασιστικού καθεστώτος.

Είναι τραγικό να σκέφτεσαι το τι γνωρίζουν οι πολιτικοί μας και το αποκρύπτουν. Η πλειονότητα των οποίων είναι αξιολύπητες τραγικές και δειλές φιγούρες που δεν τολμούν να πουν την αλήθεια ακόμη όταν παραιτηθούν, όπως τόλμησε η κυρία Rauni Kilde.

Το πρόβλημα είναι ότι αν το έλεγε ως Υπουργός θα την άκουγαν εκατομμύρια. Τώρα που το είπε ενώ έχει φύγει απο Υπουργός θα το δουν πολλοί λιγότεροι.

Για το λόγο αυτό στείλτε το βίντεο σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3Cfs&feature=player_embedded

ΕΔΩ ΑΘΗΝΑΙ
http://XanthidisAthens.blogspot.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
www.politic.gr

Δένονται με κόμβους τα Τρίκαλα


Πως θα πληρωθεί ο συγκοινωνιολόγος που θα εκπονήσει τη μελέτη ;

Ακόμη δεν είδαν οι Τρικαλινοί τον Ε-65 και νέες μελέτες για νέους κόμβους εκπονούνται από τον Δήμο Τρικκαίων χωρίς πρώτα να έχει πιστοποιηθεί η χρησιμότητα του.
Συγκεκριμένα ο εισηγητής του έργου είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μ. Ταμήλος (συνεπικουρούμενος από τον νομάρχη Τρικάλων )ο οποίος εξάρει τη χρησιμότητα του. Η οποία χρησιμότητα έγκειται στο ότι θα υπάρχει μια ακόμη έξοδος η οποία θα οδηγεί πιο άμεσα στην Πύλη Τρικάλων.
Ένας κόμβος όμως ο οποίος πιθανόν να αχρηστεύσει ή να ακυρώσει τον άλλον κόμβο του Λογγακίου-Κρινίτσας (ανατολική πλευρά Τρικάλων) που ήδη υπάρχει στη μελέτη και ο οποίος αναγκαστικά θα φέρνει τους επισκέπτες στα Τρίκαλα όσους από αυτούς θα ήθελαν να επισκεφτούν την περιοχή Πύλης και Περτουλίου (δυτική πλευρά του νομού Τρικάλων).

Γαϊδουρινή υπομονή από τον περασμένο Ιούνιο


Πότε ακριβώς έχουμε δημοτικές εκλογές ;


Πρόκειται για υπομονή που πρέπει να δείξουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Τρικάλων οι οποίοι θα πληρωθούν το φετινό Δεκέμβριο τους μισθούς μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο του 2009.

Από τον Ιούνιο του 2009 και μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2010 θα πρέπει να δείξουν υπομονή για τους δεδουλευμένους μισθούς οι εργαζόμενοι στο Δήμο Τρικάλων.

Αν δεν έχουν υπομονή ας φύγουν.

Έτσι και αλλιώς ανασφάλιστοι είναι οι περισσότεροι και δεν πρόκειται να απαιτήσουν ασφαλιστικά ή άλλα δικαιώματα.

Υπομονή και χωρίς φαί είναι η εργασιακή πολιτική της δημοτικής παρατάξης της ΝΔ στα Τρίκαλα.

Αυτή η πολιτική και η συμπεριφορά του Δήμου Τρικκαίων, ούτε δεξιή είναι, ούτε κεντροδεξιή, αλλά μόνο τριτοκοσμική.

Πότε ακριβώς έχουμε δημοτικές εκλογές ;

Υπομονή!!!!