Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές!!


Τα σημάδια των καιρών τα ξέρετε, τα σημάδια των εκλογών δεν τα ξέρετε ;


Το πράσινο Φως των Εκλογών θα το δώσει και αυτή τη φορά η ανακοίνωση ενός συγκεκριμένου και μεγάλου έργου το οποίο θα ανακοινωθεί μετά κυμβάλων και τυμπάνων.

Πριν από δέκα πέντε χρόνια το πιο φανερό σημάδι της προκήρυξης των εκλογών, ήταν ο δρόμος Τρίκαλα-Άρτα Όμως, ο δρόμος αυτό πάει τελείωσε, έστω και μετά από 50 χρόνια.

Οι επικοινωνιολόγοι ξέρουν καλά το κόλπο, του «μεγάλου έργου» και θα το ρίξουν πάλι στην εκλογική αγορά. Είναι σαν το «θα φέρουμε Θάλασσα…Θάλασσα… Θάλασσα». Υπάρχουν ψηφοφόροι που το πιστεύουν, μην αμφιβάλετε

Βέβαια τα σημάδια είναι πολλά που δείχνουν ότι οδεύουμε για εκλογές, αλλά αυτό το σημάδι θα το επισφραγίσει, θα κλειδώσει όπως λέμε το ενδεχόμενο εκλογών.

Και για να μη σας κρατάμε σε αγωνία πρόκειται για την επέκταση της Σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμπάκας–Κοζάνης –Φλώρινας, να ξέρετε μόλις ανακοινωθεί για μια ακόμη φορά η επέκταση της σιδηροδρομική γραμμής προς Βορρά, οι εκλογές είναι πολύ κοντά.

Είναι ένα αδιαμφισβήτητο σημάδι που φανερώνει τα τελευταία χρόνια ότι πρόκειται να προκηρυχθούν εκλογές σύντομα και ανακοινώνεται λίγες μέρες πριν με βαρύγδουπες ανακοινώσεις.

Λέτε αυτή τη φορά να το ξεχάσουν ;