Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Έρχονται οι κοκκινοφρουροί στα Τρίκαλα!



 Κατατάσσονται στο νέο σώμα  όσοι Δήλωσαν και δηλώνουν ότι Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αποδείξει ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

Το  πιο σίγουρο  είναι ότι όσοι το δηλώνουν δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ

Αυτές οι δηλώσεις ψήφου  θυμίζουν την Απριλιανή  χούντα.
Στο δημοψήφισμα του 1968 για την έγκριση ενός σχεδίου συντάγματος με το«ναι» και «όχι», όπου επιδεικτικά οι οπαδοί του χουντικού καθεστώτος ψήφιζαν φανερά υπέρ των συνταγματαρχών, χωρίς 


να εισέρχονται στο παραβάν για να επηρεάζουν αυτούς που ακολουθούσαν, γιατί  πηγαίνοντας ο επόμενος στο παραβάν ήταν φανερό ότι ψήφιζε κατά της χούντας.
Και ο φόβος φυλούσε τα έρμα!

Κατά ομάδες εισέρχονται τελευταία στο Σύριζα.
Δε θα τους προλαβαίνει κανείς  σε λίγο να τους πολιτογραφήσει!
‘Άλλοι πιο θερμόαιμοι δηλωσίες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ προχωρούνε πιο πέρα και  αναλαμβάνουν ρόλο.
 Ρόλο πολιτικό και σαφή, οριοθετημένο και συγκεκριμένο(!!!)
 Περίπου 70 άτομα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον» στα Τρίκαλα  και όρισαν τον τρόπο με τον οποίο θα στηρίξουν την κυβέρνηση.
Οι πληροφορίες για τον τρόπο που θα στηρίξουν την κυβέρνηση είναι ασαφείς ακόμη, άλλοι μιλούν για ομάδες κοκκινοφρουρών, οι οποίες θα αναλάβουν τον ρόλο της τήρησης τη κυβερνητικής  πολιτικής, κάνοντας ελέγχους σε σπίτια Τρικαλινών για να δουν αν έχουν αναρτημένη την εικόνα του Τσίπρα στο τοίχο.
Άλλοι λένε ότι ο ρόλος τους θα είναι μυστικός, κατά το κοινώς, θα ρουφιανεύουν για να έχουν γνώση οι φύλακες τι μαγειρεύουν εκείνοι που δε στηρίζουν την κυβέρνηση.
Αυτοί, όπως λέγεται θα είναι οι κοκκινοφύλακες, διότι είναι βαμμένοι και δηλωμένοι πολλοί κόκκινοι Συριζαίοι και ψήφισαν οικογενειακά τον ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους άλλους που μετρούν μόνο το δικό τους ψήφο και μάλιστα ασταύρωτο.
Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει και  μια άλλη πολύ σκληρή ομάδα  που προέρχεται από τα πρότερα τάγματα των Πρασινοφρουρών του ΠΑΣΟΚ και θα εκδηλωθεί τις επόμενες μέρες.
 Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες στις οποίες αν δεν τις διασταυρώσουμε πρώτα δεν μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε.
Εν αναμονή λοιπόν για τις επόμενες  ώρες και μέρες που ο πυρετός, λόγω των προγραμματικών δηλώσεων,  και άλλων τοπικών δηλώσεων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

3 σχόλια:

  1. Ειδαμε σημερα κυβερνητικο εκπροσωπο τον σπυρο Σαγια διπλα στον τσιπρα. Για να δουμε πιος αλλος θα μπει!,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σήμερα τελειώνει το παραμύθι με το Σίριζα μέχρι το βράδι θα έχει προσγειωθεί κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή