Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Το κυβερνητικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα



Τρεις Βουλευτές μία Νομαρχιακή επιτροπή & οι Συνεργάτες

Όπως λέμε, Τρεις Γάμοι μια Κηδεία & οι Νεκροθάφτες

Αυτό θα είναι το νέο κυβερνητικό πολιτικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα που θα έχει την ευθύνη της προώθησης και της επίλυσης των τοπικών προβλημάτων και όχι μόνο.
Θα έχει και την ευθύνη των προτεραιοτήτων της αναπτυξιακής τοπικής 


πολιτικής, πού και πώς, για να πάει τη χώρα μπροστά και να βγει από την τοπική υπανάπτυξη.
Θα ακούσουμε σε λίγες ώρες της προγραμματικές δηλώσεις της Πρώτης Αριστερής κυβέρνησης και εν ευθέτω χρόνο υποθέτουμε ότι θα ακούσουμε και της τοπικές συγκεκριμένες προγραμματικές δηλώσεις  του νέου κυβερνητικού σχήματος στα Τρίκαλα για να διαπιστώσουν και οι Τρικαλινοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, και δεν το δήλωσαν, ότι η ψήφος τους ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους που εναπόθεσαν σε μια νέα Αριστερή κυβέρνηση.
Πάντως στην πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές των Τρικάλων έλαμψε διά της απουσίας το νέο τοπικό κυβερνητικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ!
 Πιθανόν να δόθηκε περισσότερη προσοχή στο ενδυματολογικό λάιφ  στάιλ  στο τι θα φορέσουν και πώς θα μοστράρουν την παρουσία τος στην  πρώτη κοινοβουλευτική σύνοδο της νέας βουλής.
Αναμένουμε να ακούσουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους Τρεις Βουλευτές τη μία Νομαρχιακή επιτροπή & τους Συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για ζητήματα του νομού για να δούμε και τι σημαίνει Αριστερή κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου