Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω γιατί το αμάξι δεν το κυκλοφορώ!!!


Χρεοκοπία με γιορτινά λαμπιόνια

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν την χρεοκοπία με πολυάριθμα γιορταστικά λαμπιόνια τα οποία θα έλεγε κανείς ότι προσπαθούν να κρύψουν την ανεργία, τη φτώχεια και την ανέχεια αρκετών νοικοκυριών της πόλης.
Την κρίση και την πτώχευση αρκετών Τρικαλινών δημοτών δε τη βιώνουν στον ίδιο βαθμό ορισμένοι πολιτικοί παράγοντες της πόλης οι οποίοι θα εισπράξουν νωρίς-νωρίς τα δώρα και τους πλουσιοπάροχους μισθούς, τα επιδόματα συμβουλίων και συνελεύσεων και ορισμένοι θα πεταχτούν και μέχρις τας Λονδίνας και Παρισίους να δουν κανένα καινούργιο sic μοντελάκι.
Τα επιδόματα φτώχειας και αλληλεγγύης που έχει εξαγγείλει η νέα Κυβέρνηση κανείς δε ξέρει ακόμη ποιος θα τα πάρει, πότε θα τα πάρει και αν τα πάρει.
Πήρε όμως ο Τρικαλινός πολίτης το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο των αυξημένων Τελών Κυκλοφορίας το οποίο πρέπει να καταβάλει μέχρι τέλους του 2009.
Και καλά εκείνοι που τα κυκλοφορούν να πληρώσουν, οι άλλοι που δεν τα κυκλοφορούν, γιατί δεν έχουν να βάλουν βενζίνα, γιατί είναι χαλασμένα, γιατί, γιατί, γιατί να πληρώσουν και μάλιστα περισσότερα φέτος ;