Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τα καλά, τα κακά και τα πανάσχημα

Του Γιάνη Βαρουφάκη

Τα καλά

• Αντίθετα με την απαράδεκτη αρχική απόφαση του Eurogroup, τουλάχιστον τώρα γίνεται σεβαστή η δημόσια εγγύηση των καταθέσεων κάτω των €100 χιλιάδων.
• Το ολοσχερές κούρεμα των ιδιωτικών ομολόγων των πτωχευμένων τραπεζών, χωρίς το οποίο ανατρεπόταν (από την αρχική συμφωνία) η διεθνής πρακτική της ιεράρχισης των πιστωτών ενός πτωχευμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος, με τους καταθέτες να έχουν προτεραιότητα απέναντι

Tους έκαψε ο Διώτης

ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ ...!!!
Ναι έχουν ποινικές ευθύνες και οι τέσσερις!
Κατά την κατάθεσή του τα δύο προηγούμενα 24ωρα στην Προανακριτική Επιτροπή, ο Ιωάννης Διώτης εξέθεσε τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Μπίκα, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο. Την μεγάλη έκπληξη την ετοίμαζε σήμερα όμως, αναγνωρίζοντας ευθέως
ποινικές ευθύνες όχι μόνο στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά

Αναζητούσε ερωτικά «τρίγωνα» μέσω διαδικτύου και πλήρωνε ακριβά!

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στις δικαστικές αίθουσες από ζευγάρια που προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους ενώ, ενίοτε, δε λείπουν και τα ... μαχαίρια!
Με επεισοδιακό τρόπο καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες του Ηρακλείου αρκετά ζευγάρια που, σε πολλές περιπτώσεις, βγάζουν ακόμα και ...μαχαίρια για να δώσουν τέλος στην προβληματική τους συμβίωση!
Ενδεικτική είναι η περίπτωση ζευγαριού Ηρακλειωτών που μετά από αρκετές δεκαετίες έγγαμου