Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Κάθε καλοκαίρι θυμούνται το «πολιτισμό» οι Τρικαλινοί


Τι Ρίο Τρι καλέριο τι Ρίο ντε Τζανέιρο


Αρχές και πολιτικοί παράγοντες των Τρικάλων οι οποίοι ψηφίζονται (από το 50% του πληθυσμού) για το λόγω ότι είναι οι καταλληλότεροι για να ικανοποιήσουν τα ρουσφέτια, όσων αδιαφορούν(οι περισσότεροι) για το γενικότερο κοινωνικό συμφέρον αυτής της χώρας των Βαλκανίων που λέγεται Ελλάδα, (Καμιά σχέση με την αρχαία Ελλάδα), για αυτό όλα τα κράτη της γης την ονομάζουν Greece.

Αυτοί οι Γραικοί των Βαλκανίων σήμερα το 2009 δεν είναι ούτε Γραικοί. Έχουν μεταλλαχθεί σε μια νέα ράτσα απροσδιόριστη ακόμα. Από τα πολλά καπέλα τα οποία έχουν φορέσει σε κάθε περίοδο της ζωής τους. Ξεκίνησαν από το Φέσι, πήγαν στην τραγιάσκα, μετά στην ρεπούμπλικα και τελευταία στα καμπόικα μεξικάνικα και άλλα νοτιοαμερικάνικα σομπρέρο.

Δηλαδή σκέτο καρναβάλι.

Έτσι είναι και ο καλοκαιρινός «πολιτισμός» τους.

Σκέτο Καρναβάλι.

Κάθε καλοκαίρι θυμούνται το «Πολιτισμό» και τον εκφράζουν με διάφορες «φιέστες» τις οποίες τις ακριβοπληρώνουν (παρότι χρωστάνε σ΄όλο τον κόσμο τα μαλλιοκέφαλα τους).

Για τις φιέστες αυτές φέρνουν διάφορες φίρμες εξ Αθήνων. Οι οποίες όλες αυτές οι φίρμες στην Greece - εξ Αθηνών - περιμένουν το καλοκαίρι για να κάνουν τις αρπαχτές του και να πάνε διακοπές στις Μαλβίδες και άλλα εξωτικά νησιά. Με 30-50.000 ευρώ την βραδιά για κάθε εμφάνισή τους.

Αυτό γίνεται κάθε καλοκαίρι στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Τελευταία έχουν ανακαλύψει και τα Φεστιβάλ και γίνεται το Ρίο Τρικαλέριο.

Σ΄αυτές τις φιέστες πρώτη θέση πιάνουν πάντα οι καταλληλότεροι των ρουσφετιών και ακολουθούν οι καταλληλότεροι των καταλληλότερων των ρουσφετιών.

Έχει κάποια αναλογία όλος αυτός ο «πολιτισμός» του καλοκαιριού της Greece στο Ρίο Τρικαλέριο με την Βραζιλία. Μια χώρα η οποία ζει στο ρυθμό του Καρναβαλιού με τα επίχρυσα, τα πούπουλα και τους ξέφρενους ρυθμούς και δίπλα φτώχια, τενεκεδομαχαλάδες, βρώμα-σκουπίδια, ανεργία, οικοδομική αναρχία, κυκλοφοριακό χάος, υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής και υποβαθμισμένο περιβάλλον, κ.α..

Για αυτό το λόγω οι σημερινοί μεταλλαγμένοι Γραικοί είναι κατά βάθος αντι-βορειοαμερικανοί.

Ταιριάζουν περισσότερο με τους νοτιαμερικανούς (Ονδούρα-Άγιος Δομίνικος και άλλες χώρες που είναι πιο επιρρεπείς στα στρατιωτικά πραξικοπήματα)και άλλα «άνθη του κακού».

Δεν σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τα Τρίκαλα αυτό το καλοκαίρι για τις φιέστες του Τρικαλινού Καρναβαλιού (πρόκειται για κακές απομιμήσεις).

Σε όσους τους πιάνει αλλεργία όταν ακούνε λόγους των καταλληλότερων των ρουσφετιών, (γιατί το συνηθίζουν σε αυτές τις φιέστες να βγάζουν λόγους –είναι η μόνη τους ευκαιρία-άλλωστε), απαγορεύεται να πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των 20 χιλιομέτρων. από το σημείο που πραγματοποιείται η οποιανδήποτε φιέστα.

Ο καλύτερος και καταλληλότερος προορισμός για το καλοκαίρι είναι τα απρόσιτα όρη των Τρικάλων. Εκεί που δεν έχει φτάσει ακόμη ο «πολιτισμός» των σημερινών Γραικύλων.

Εκεί μόνο υπάρχει περίπτωση να συναντήστε κάποιον γνήσιο Γραικό ο οποίος θα μοιάζει σε πολλά με τον αρχαίο Έλληνα - άνθρωπο - συνώνυμο με το πολιτισμό.