Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Κυβερνητικοί παράγοντες των Τρικάλων είναι η μόνοι που δεν έχουν κρίση αλλά ζουν σαν Κροίσοι.


Πιο ακαταλληλότερη κυβέρνηση από αυτή του Κωστα Καραμανλή της ΝΔ έχει υπάρξει ;


Πιο ακαταλληλότερες δημοτικές αρχές ορισμένες από αυτές των τελευταίων ετών της ΝΔ έχουν υπάρξει ;

Πιο ακαταλληλότερες νομαρχίες ορισμένες από αυτές των τελευταίων ετών της ΝΔ έχουν υπάρξει ;


Και για το αληθές θαυμάστε την ακαταλληλότητα ορισμένων υπευθύνων και αρμοδίων πολιτικών και κυβερνητικών παραγόντων αυτής της κυβέρνησης της ΝΔ σε όλο το μεγαλείο τους στα Τρίκαλα.

Τόση ακαταλληλότητα που έχουν φρίξει οι ψηφοφόροι της ΝΔ που βλέπουν τις ελπίδες που είχαν επενδύσει στον Κώστα Καραμανλή να ξεθωριάζουν κάθε μέρα και περισσότερο.

Τι να περιμένουν πια οι λαϊκοί άνθρωποι της ΝΔ από ορισμένα αρπακτικά που έχουν ενσκήψει σ΄όλα τα πόστα και τις θέσεις κλειδιά της κυβερνητικής μηχανής.

Το βλέπουν καθημερινά από το πολυτελή βίο που διάγουν ορισμένοι κυβερνητικοί παράγοντες αυτής της κυβέρνησης της ΝΔ και το χρήμα που επενδύετε σε πολυτελείς βιοτικές και άλλες υλικές ανέσεις και απολαύσεις στα Τρίκαλα.

Κρύβετε το χρήμα ;

Είναι οι μόνοι που δεν έχουν κρίση αλλά ζουν σαν Κροίσοι.

Αλλά ας αφήσουμε το χρήμα και ας πάμε στα έργα των ακαταλληλότερων κυβερνητικών της ΝΔ των Τρικάλων οι οποίοι οι αθεόφοβοι, δυο υπόγειες διαβάσεις επί της Σιδηροδρομικής γραμμής, η μία στα Σαράγια και η άλλη του Γκαζέλου εδώ και 8 χρόνια δεν λένε ακόμη να τελειώσουν.

10 μέτρα υπόγεια σήραγγα δεν είναι ικανοί να τελειώσουν οι ακαταλληλότεροι των ακαταλληλότερων την στιγμή που μόνο σε ένα μήνα ανοίγονται σήραγγες επί σκληρού εδάφους πάνω από 50 μέτρα.

Και αυτοί οι ακαταλληλότεροι θέλουν να κυβερνήσουν ακόμη την Ελλάδα.

Αυτές τις υπόγειες διαβάσεις των Τρικάλων τις κρατάνε για τις επόμενες εκλογές και για τις μεθεπόμενες.

Τις επόμενες θα δουλέψουν 10 μέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή τι θα δουλέψουν θα καλουπώνουν τη μια μέρα και την άλλη θα ξεκαλουπώνουν.

Να περάσουν οι εκλογές για να υπάρχουν και για τις επόμενες.