Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόνταΟ Κώστας Γαβράς

Ο Τσίπρας μου θυμίζει τον Αλιέντε

«Να αντιδράσουμε στους Γερμανούς με μποϊκοτάζ στα προϊόντα τους. Είναι μια αντίσταση ειρηνική» αναφέρει ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς από το Παρίσι και σημειώνει ότι «η δραχμή θα είναι μια καταστροφή».
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ. Γαβράς μίλησε για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι έχει 

Κάτω οι ΤσιφλικάδεςΗ γη είναι δική μας

 Του Λάμπη Βλάχου

Στις 27/2/ 1910 στα Τρίκαλα ξέσπασε μεγάλο Αγροτικό συλλαλητήριο με συμμετοχή 5.000 αγροτών. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Ν. Γιουβρής αντιπρόεδρος του Γεωργικού Συνδέσμου Τρικάλων και ο Γ. Σχοινάς αντιπρόσωπος του Κοινού των Θεσσαλών, με αίτημα την απαλλωτρίωση των τσιφλικιών

Στην Καρδίτσα την ίδια μέρα 8.000 αγρότες συγκεντρώθηκαν με 

Η Γερμανία να κηρυχτεί Εχθρός της ΕλλάδαςΟ Ελληνικός λαός  πρέπει να κάνει Αντίσταση εναντίον της Νεοναζιστικής Γερμανίας

Του  Μάρκου Μασέτη

Η Ελληνική κυβέρνηση καταλαβαίνει κανείς ότι  πρέπει να δώσει τη μάχη της σε διπλωματικό και σε ευρωπαϊκό  επίπεδο εντός των θεσμών, αλλά ο Ελληνικός λαός, η Αριστερά και οι προοδευτικοί πολίτες πρέπει να δώσουν τον δικό τους αγώνα στους δρόμους και όπου αλλού χρειαστεί.
Αν η Ελληνική Αριστερή κυβέρνηση καταλάβει ότι στο διπλωματικό και ευρωπαϊκό επίπεδο η μάχη

Η Γερμανία δεν κρατά καμιά συμφωνία Είναι η μόνη χώρα στην Ευρωζώνη που κάνει ότι θέλει

Του Γιάνη  Φορόλα

Συστηματικά εδώ και πολύ καιρό η Γερμανία δε συμμορφώνεται ποτέ με τις αποφάσεις του ευρωγκρούπ, ιδιαίτερα όταν περνούν αποφάσεις και οδηγίες που δεν είναι δικής της πολιτικής, κοπής,  ή γερμανικής προτροπής.
Το ίδιο έκανε και κάνει και στην περίπτωση της πρόσφατης συμφωνίας με την Ελλάδα, η οποία ως