Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η Γερμανία να κηρυχτεί Εχθρός της Ελλάδας



Ο Ελληνικός λαός  πρέπει να κάνει Αντίσταση εναντίον της Νεοναζιστικής Γερμανίας

Του  Μάρκου Μασέτη

Η Ελληνική κυβέρνηση καταλαβαίνει κανείς ότι  πρέπει να δώσει τη μάχη της σε διπλωματικό και σε ευρωπαϊκό  επίπεδο εντός των θεσμών, αλλά ο Ελληνικός λαός, η Αριστερά και οι προοδευτικοί πολίτες πρέπει να δώσουν τον δικό τους αγώνα στους δρόμους και όπου αλλού χρειαστεί.
Αν η Ελληνική Αριστερή κυβέρνηση καταλάβει ότι στο διπλωματικό και ευρωπαϊκό επίπεδο η μάχη


 έχει πια χαθεί, διότι οι άλλες χώρες έχουν υποταχθεί στη Γερμανία και η Ελλάδα βρεθεί εντελώς μόνη της, τότε δε θα πρέπει να διστάσει η Ελληνική κυβέρνηση να καταφύγει και σε δημοψήφισμα ή σε εκλογές και ότι άλλο χρειαστεί.
Διότι, δεν είναι πρώτη φορά που Γερμανία, μέσα στην ηγεμονική αλαζονεία της, δε λογάριασε και δε κράτησε καμιά συμφωνία με καμιά ευρωπαϊκή χώρα και πριν 50 χρόνια έσπειρε παντού την καταστροφή.
Το ίδιο κάνει και τώρα.
Είναι φανερό ότι από το 1935 είχε σχεδιάσει την εισβολή σε μια σειρά από γείτονες χώρες του Ευρωπαϊκού Βορρά και κατόπιν εισέβαλε  στις νότιες χώρες της Ευρώπης, με σύμμαχό της την Ιταλία του Μουσολίνι και την ουδετερότητα της φασιστικής Ισπανίας.
Δες τε και σήμερα πως έχει χτίσει τις συμμαχίες της.
Έχει εξασφαλίσει τη συμμαχία με χώρες του Βορρά, εξαρτώμενες οικονομικά από την ίδια.  Έχει τοποθετήσει  στην κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα τον Ιταλό Ντράγκι που συμπεριφέρεται ενίοτε  σαν τον Μουσολίνι, πότε  κάνοντας τα δικά του θελήματα- της Ιταλίας - και πότε-πότε ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της Γερμανίας και σφίγγει τη θηλιά στην Ελλάδα. Η Ισπανία και τώρα, στο πλευρό της Γερμανίας όπως και το 1940 η δε Γαλλία δείχνει να έχει τις αποχρώσεις στην πολιτική της, πότε του Φιλίπ Πεταίν(συνθηκολόγηση  με τη Ναζιστική Γερμανία) και πότε του Σαρλ ντε Γκώλ της Αντίστασης.
Μέσα σ΄αυτό το σκηνικό καλείται η Ελλάδα να αντισταθεί στη φανερή πια εισβολή των Γερμανών, η οποία φρόντισε, όπως και τον 1935 με τη δικτατορία του Μεταξά, να προλειάνει το έδαφος για την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας, έτσι και τώρα με τις Μνημονιακές κυβερνήσεις-του αποφασίζω και διατάσω- προλείανε το έδαφος  και πάλι για την πλήρη κατάκτηση της Ελλάδας.
Αυτό και μόνο θέλει η Γερμανία, όλες οι άλλες συμφωνίες του δήθεν Ευρωγκρούπ είναι πάντα της θέλησης των Γερμανών. Ό,τι άλλο της ξεφεύγει, την άλλη μέρα το υπονομεύει συστηματικά και δεν εφαρμόζεται ποτέ.
Δεκάδες συμφωνίες έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το Ευρωγκρούπ  και δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ μέχρι σήμερα, διότι είναι μακράν από την ηγεμονική πολιτική της Γερμανίας, υπονομεύοντας τε  συστηματικά, όπως κάνει και τώρα με τη Συμφωνία της Ελλάδας.
 Η Γερμανία κάνει  ό,τι  θέλει στην Ε.Ε. Δεν υπάρχει και δε λογαριάζει στην πραγματικότητα καμιά θεσμική δημοκρατική νομιμότητα.
Τα όργανα συνεδριάζουν για τον θεαθήναι.
Η πολιτική της Ευρωζώνης χαράσσεται μόνο από τη Γερμανία, η οποία δεν υπακούει σε καμιά συμφωνία όταν αυτή είναι προϊόν συμβιβασμού.
Φέρεται δε πάντα υποτιμητικά σε όποιον την αμφισβητεί, το ίδιο θα κάνει και τώρα με τα κλιμάκια των ειδικών που ήρθαν στην Ελλάδα κατόπιν εντολής της, με σκοπό να καταρρακώσει το κύρος της Ελληνικής κυβέρνησης.
Τα οποία, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, να ζητήσουν να προβούν σε ενέργειες που είναι εντελώς έξω από τις αρμοδιότητές τους και τη συμφωνία, μόνο και μόνο για να υπονομεύσουν ό,τι μέχρι τώρα έχει πετύχει η Ελληνική κυβέρνηση.
Στην διατεταγμένη αυτή υπηρεσία βρίσκονται και οι  Γερμανοτσολιάδες  και οι Γκεσταπίτες των ΜΜΕ εντός της Ελλάδος σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον Σόιμπλε, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη νέα εισβολή της νεοναζιστικής Γερμανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου