Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Δίνει τη μάχη με τους τσιφλικάδες ο Σωτήρης Χατζηγάκης

«ελπίζουμε ο κ. Χατζηγάκης να έφερε μαζί του τους τεράστιους αρουραίους που επέφεραν τις τεράστιες ζημιές στο θεσσαλικό κάμπο»

Η σημερινή συνάντηση του κ. Χατζηγάκη με την κα Μπόελ (16:00) είναι σημαδιακή. Θα συζητηθούν αν είναι σύννομες οι διαδικασίες για την έγκριση από την Κομισιόν των 425 εκ. ευρώ που προέρχονται από το αποθεματικό του ΕΛΓΑ και τη σύναψη ενός εθνικού δανείου ύψους 75 εκατ. ευρώ για να συμπληρωθεί το ποσό των 500 εκατ. ευρώ (πακέτο De Minimis) με το οποίο έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση να αποζημιώσει τους κολίγους - αγρότες. Οι οποίοι έχουν δεχθεί ζημιες στις καλλιέργειες και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά "από τα σμήνη των εντόμων και των αρουραίων που έχουν εισβάλει στη θεσσαλική πεδιάδα".
Παλεύει με θεούς και δαίμονες με τους τσιφλικάδες της Ευρώπης ο Σωτήρης Χατζηγάκης ο «Μαρίνος Αντύπας της Δεξιάς» όπως τον είχε αποκαλέσει ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σημίτη, να γλυτώσει τους Θεσσαλούς κολίγους-αγρότες που τους ρουφούν το αίμα.
Οι ευρωπαίοι τσιφλικάδες χθες το βράδυ στο παρασκήνιο της συνάντησης έκλεισαν το συμβόλαιο της Άρνησης των κολίγων-αγροτών.
Στην ίδια συνάντηση θα αναπτυχθούν στην κα Μπόελ οι λόγοι αυτής της σοβαρής απώλειας εισοδήματος των Ελλήνων αγροτών φέτος η οποία όπως έλεγαν διάφοροι αξιωματούχοι οφείλεται στο μέγεθος των αρουραίων που έφτασαν σε ορισμένες περιπτώσεις στο μέγεθος μια γάτας, καθώς επίσης και των τεράστιων εντόμων και ακριδών τα οποία ως σμήνη γερμανικών βομβαρδιστικών μαύρισαν τον ουρανό της Θεσσαλίας και επιδόθηκαν στην καταστροφική λαίλαπα του θεσσαλικού κάμπου με αποτέλεσμα οι κολίγοι- αγρότες σήμερα να πνέουν τα λοίσθια.
Οι συνεργάτες της κα Μπόελ δήλωσαν το μεσημέρι ότι "ελπίζουμε ο κ. Χατζηγάκης να έφερε τις απαραίτητες αποδείξεις" και όπως συμπλήρωναν αξιωματούχοι στο περιθώριο της συνάντησης "να φέρει μαζί του τους τεράστιους αρουραίους, τις επταπτέρυγες ακρίδες και τα φαρμακερά γαλάζια έντομα με τα μαύρα κεντριά".
Αναλυτές της συνάντησης εξετάζοντας όλα τα δεδομένα, εξέφραζαν την βεβαιότητα ότι οι διαπραγματεύσεις θα πάρουν πολύ χρόνο και τα πεντακόσια και στο χέρι θα γίνουν περίμενε για πολύ καιρό και Καρτέρει.

Ράμπο Καθηγητής στα Τρίκαλα πλακώνει στο ξύλο μαθήτρια


Σάλος στα Τρίκαλα

Ράμπο Καθηγητής στα Τρίκαλα πλακώνει στο ξύλο μαθήτρια και μαθητές
-Θα σε Τσιμεντάρω απειλεί ο γονέας της μαθήτριας που δέχθηκε την επίθεση.
Οι γονείς ανάστατοι από την ενέργεια του καθηγητή, απειλούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κάλεσε σε απολογία τον καθηγητή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει δώσει αφορμές χειροδικίας εναντίον των μαθητών και παλιότερα.

Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τις σχολές

Που ανήκει η κάθε σχολή ; Και τι είναι η κάθε σχολή ; ΤΕΙ ή ΑΕΙ και το μ.. της Χάιδως


ΤΕΙ - ΤΕΦΑΑ - Θεσσαλικό Πανεπιστήμιο όλα έγιναν κολοβάχατα.


Τελικά σχολή να ΄ναι και ότι νάναι!

Μετά την επιτυχή έκβαση της ίδρυσης της νέας σχολής ΤΕΙ στα Τρίκαλα «Τεχνολόγων Μηχανικών Δομικών Έργων», ο Νομάρχης Τρικάλων απευθύνει χαιρετισμό προς τους : «Υπουργούς Τρικαλινούς στην κυβέρνηση, οι οποίοι προσυπέγραψαν το Υπουργικό Διάταγμα και τους ευχαριστούμε και πάλι και περιμένουμε και άλλο τμήμα στα ΤΕΦΑΑ».

Έχει σχέση το ΤΕΦΑΑ με τα ΤΕΙ ;

Τοπικές εφημερίδες των Τρικάλων και άλλα Πορτάλ αναφέρουν : «Η διοίκηση του Θεσσαλικού Πανεπιστημίου, παράρτημα του οποίου είναι και το σημερινό τμήμα «Ανακαίνισης και Συντήρησης Κτιρίων», αποφάσισε ομόφωνα σε πρόσφατη σύσκεψη, ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έναρξη λειτουργίας των νέων τμημάτων τόσο στα Τρίκαλα όσο και στην Καρδίτσα».

Και πάλι το Θεσσαλικό Πανεπιστήμιο. Τι σχέση έχουν τα τμήματα των ΤΕΙ με το Θεσσαλικό Πανεπιστήμιο ;

Έχουν ;

Χαμός στο ίσιωμα, σχολές να παίρνουμε και ας είναι ότι νάναι…!

Εκλογές έρχονται βρε αδερφέ!!