Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το νέο πρόγραμμα-συσσίτιο που περιλαμβάνει σκέτη κουραμάνα σε ειδική συσκευασία με χρωματιστό σελοφάν και μπόλικο σουσάμι.



«Τα Πρώτο συσσίτιο σε μαθητές περιλαμβάνει φρουτοσαλάτες και φρούτα σε ειδικές κασετίνες, για όλους τους μαθητές της χώρας.
Τα συσσίτια των ορεκτικών και φρούτων τα στέλνουν οι πλούσιες χώρες του ευρωπαϊκού Βορρά, μέσω κοινοτικών πόρων και μέσω φρέσκων ελληνικών χυμών πορτοκαλιών, αλλά κι άλλων φρούτων (μήλων, αχλάδων), σε 364.665 μαθητές, σε 3.522 σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις 11 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, για το 2013.
Πρόκειται για φρούτα που στο παρελθόν οι πλούσιες ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά έδιναν οδηγίες στους νότιους ευρωπαίους τα φρούτα να τα θάβουν στις χωματερές, διότι τα φρούτα έναντι των αυτοκινήτων του Βορρά δεν είχαν καμιά αξία.
Αυτή την πολιτική (των καλών προϊόντων του Βορρά και των αχρήστων του Νότου)την 

Με Ματ απειλεί η Γερμανία, προκαλώντας εκροή κεφαλαίων από το Νότο προς Βορρά

"Θησαυρίζουν ΤΩΡΑ! Με απλά λόγια το κόλπο της Γερμανίας με την Κύπρο.
Αυτή την στιγμή, συντελείται η μαζικότερη εκροή κεφαλαίων από τον Ευρωπαϊκό Νότο.
Μετά την απόφαση για την Κύπρο, θεωρούν όλοι δεδομένη την θεσμοθέτηση του “κουρέματος” στις καταθέσεις, σε όλες τις χώρες

Επίθεση Γερμανίας εναντίον Ρωσίας μέσω Κύπρου



Ο απεσταλμένος της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Βλαντιμίρ Τσιζόφ δήλωσε ότι ο προτεινόμενος φόρος επί των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες είναι σαν μια αναγκαστική απαλλοτρίωση (ιδιωτικής περιουσίας) και αυξάνει τον κίνδυνο, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου.
Ο φόρος επί των τραπεζικών καταθέσεων, που αποτελεί μέρος της συμφωνίας διάσωσης της Κύπρου

Απεργία Αύριο και Συλαλλητήριο στα Τρίκαλα

«Οι επιπτώσεις της πολιτικής των μνημονίων στην εκπαίδευση και η αξιολόγηση»

Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φερραίου θα πραγματοποιηθεί παντρικαλινό συλλαλητήριο οι καθηγητές και την Πέμπτη στις 12 μ. θα κατέβουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κηρύσσοντας παράλληλα δίωρη στάση εργασίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης στις 7 μ.μ. διοργανώνουν ανοικτή-εκδήλωση συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων με θέμα «Οι επιπτώσεις της πολιτικής των μνημονίων στην εκπαίδευση και η αξιολόγηση» με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Ο.Λ.Μ.Ε κ.Θεμ. Κοτσιφάκη.

Τράπεζα της Ελλάδος ποτέ δεν άνηκε στο δημόσιο

  Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μια Ανώνυμη ιδιωτική επιχείρηση! 
BINTEO


Η χιουμοριστική εικόνα που σάρωσε τα social media

Μια χιουμοριστική εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει όλη την αλήθεια για την Κυπριακή πραγματικότητα.
Ενώ βρισκόμαστε στην δύνη πολύπλοκων και "σοφιστικέ" αναλύσεων για το τι συμβαίνει στην Κύπρο ένας σκιτσογράφος..............
κατάφερε να δώσει μέσα από μια ευφάνταστη  γελοιογραφία τα όλα

Κλειστά στην Ελλάδα τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών

Κλειστά θα παραμείνουν και στην Ελλάδα τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών, την Τρίτη και Τετάρτη 19 και 20 τρέχοντος, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ:
«Τα καταστήματα στην Ελλάδα των τραπεζικών ιδρυμάτων Τράπεζα Κύπρου, CPB (Λαϊκή Τράπεζα) και Ελληνική Τράπεζα θα