Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Οι καναλαρχες… «Zητάνε και το βόδι»


Είναι αυτοί που στρεβλώνουν την αλήθεια, αυτοί που επιβιώνουν σ’ όλους τους καιρούς μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, δίχως άδεια αλλά με προσωρινά πιστοποιητικά.

 γραφει ο Γιώργος Χ. Παπασωτηρίου

Στην αντεπίθεση περνούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης της 

Καναλάρχες και εκδότες ζουν με δανεικά



Και ο λαός τους πληρώνει τα σπασμένα

Τα περισσότερα κανάλια και εκδότες ζουν με δανεικά τα οποία αρνούνται συστηματικά να πληρώσουν τα δεδουλευμένα και γύρω τους δεκάδες τηλεαστέρες και παπαγάλοι δημοσιογράφοι πυροβουλούνε κάθε μέρα το μυαλό των τηλεθεατών και  με δανεικά χρυσοπληρώνονται για να συνεχίσουν το 

Zητάνε και τα ρέστα τα κανάλια



Μόνο θρασύδειλο θράσος θα περίμενε κανείς, ύστερα από τόση ασυδοσία

Με ανακοίνωση-πρόκληση ζητάνε και τα ρέστα από την κυβέρνηση τα κανάλια
Αντιδρούν με περισσό θράσος τα κανάλια, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για τα ΜΜΕ, Νίκου Παππά, με την οποία ζητά να πληρώσουν όσα οφείλουν για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει πράξη την εξαγγελία της για τερματισμό της διαπλοκής στους 

Xαστούκι στα μιντιακά συμφέροντα των μεγαλοεκδοτών



 Άκυρες και άλλες απολύσεις στον Δ.Ο.Λ.

Με την υπ'αριθμ. 690/2015 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέδωσε η Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ιωάννα Χατζάκη, αφενός αναγνωρίστηκε η καταγγελία της συμβάσεως εργασίας δημοσιογράφου, που απασχολείτο στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, και της επιδικάστηκαν μισθοί υπερημερίας, αφετέρου υποχρεώθηκε ο τελευταίος να αποδέχεται εις το μέλλον τις υπηρεσίες της.
Με την εν λόγω απόφαση-πιλότο κρίθηκε ότι ο ΔΟΛ, προς αντιμετώπιση των οικονομικών 

Η Siemens έκανε «εξωδικαστικό συμβιβασμό» 270εκ αντί 2δις



 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ! ! !

Δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τα 270.000.000 ευρώ που υποχρεούται να καταβάλει, σύμφωνα με τον σκανδαλώδη «εξωδικαστικό συμβιβασμό», από δύο δισ. ευρώ που ήταν οι απαιτήσεις για τη ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου – Να ποιος κάνει μονομερείς ενέργειες, κύριε Σόιμπλε