Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Καναλάρχες και εκδότες ζουν με δανεικά



Και ο λαός τους πληρώνει τα σπασμένα

Τα περισσότερα κανάλια και εκδότες ζουν με δανεικά τα οποία αρνούνται συστηματικά να πληρώσουν τα δεδουλευμένα και γύρω τους δεκάδες τηλεαστέρες και παπαγάλοι δημοσιογράφοι πυροβουλούνε κάθε μέρα το μυαλό των τηλεθεατών και  με δανεικά χρυσοπληρώνονται για να συνεχίσουν το 


μεγάλο φαγοπότι εις βάρος των άλλων επιχειρηματικών κλάδων.
Και τι δε σκαρφίζονται για να έχουν πλήρη ασυλία, διαπλεκόμενοι με την αμαρτωλή πολιτική τάξη-κόμματα  που οδήγησαν την Ελλάδα σε χρεοκοπία για πολλά χρόνια.
Είναι τελείως ανεξέλεγκτοι και πωλούν ό,τι θέλουν.
Τζόγο με τα τηλέφωνα και τις ενημερωτικές εκπομπές, σεξ, βιβλία, κατσαρόλες, πραγματικά πολυκαταστήματα, όλη μέρα και όλη νύχτα ανοιχτά, έχοντας εξαφανίσει ένα σωρό επιχειρήσεις, από τη δύναμη και την ασυλία που τους έχει παραχωρήσει το κράτος έναντι των άλλων κλάδων και πωλούν τα πάντα.
Τα προνόμια τους έναντι των άλλων επιχειρήσεων και κλάδων είναι πάρα πολλά, γιαυτό και συμπεριφέρονται με τόσο θράσος δημόσια.
Και παριστάνουν και τους φιλάνθρωπους με δανεικά λεφτά για να ρίχνουν στάχτη στους τηλεθεατές για το θεάρεστο έργο που παρέχουν υποκριτικά για να γλυτώνουν τους φόρους από τις πάμπολλες διαπλεγμένες επιχειρήσεις  τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου