Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Τ¨ αλλάζουμε Όλα και τ΄ αλλάζουμε Τώρα


Αλλάζουμε Σελίδα


Ένα διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς έφτασε στο τέλος του.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του θα ενταφιάσει όχι απλώς μια κακή κυβέρνηση, αλλά ένα καθεστώς το οποίο έκανε σημαία τη διαφθορά, τη φαυλοκρατία, το ψέμα, την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Μια κακή και άστοχη κυβέρνηση είναι θεμιτή σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Ένα καθεστώς όμως που ανέχεται τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος που ανέχεται πλείστα οικονομικά σκάνδαλα ανεξάρτητα αν απολαμβάνουν νομιμότητα- από έλλειμμα αυστηρού νομικού και θεσμικού πλαισίου- δεν φτάνει να καταδικάζει πολιτικά τους υπευθύνους τέτοιων σκανδάλων, αλλά να τους αποπέμπει από τη δημόσια ζωή με το πιο κατηγορηματικό τρόπο, εδώ και τώρα.

Αυτή η κυβέρνηση έκανε πολλούς Έλληνες να αισθάνονται ντροπή για έναν κυβερνήτη μιας χώρας που επέτρεψε να φτάσουν τα πράγματα στα όρια ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, όπου αρκετοί κυβερνητικοί παράγοντες με την συμπεριφορά τους έδειξαν ότι εκείνο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ με οποιονδήποτε ΜΕΣΟ.

Αυτά τα ΜΕΣΑ έδειξαν την ποιότητα αυτής της κυβέρνησης, ΜΕΣΑ τα οποία αγγίζουν τα όρια ενός διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος. Ένα καθεστώς το οποίο μόλις πήρε την εξουσία έκανε ακριβώς τα αντίθετα από εκείνα που υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό.

Σήμερα ο Ελληνικός Λαός βάζει τέλος σ΄αυτό το καθεστώς.


Η Νέα Σελίδα που θα προκύψει, για να είναι Νέα πρέπει να ενισχύσει την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Η Νέα Σελίδα πρέπει να απαλλάξει τους Έλληνες από τις ληστρικές Τράπεζες και να χορηγεί χρήμα (το μέσον της οικονομίας) με πολύ χαμηλό επιτόκιο όπως γίνεται σ΄όλες τις ανεπτυγμένες χώρες

Η Νέα Σελίδα δεν μπορεί να επιτρέπει μια διεφθαρμένη, κυβέρνηση, κόμμα και πολιτικούς παράγοντες να κλέβουν το εισόδημα και την εργασία του Έλληνα Πολίτη, να συνάπτουν μίζες κάτω από το τραπέζι και όλες αυτές οι παρανομίες να απαλλάσσονται μετά από μια εκλογική διαδικασία.

Δηλαδή, να απαλλάσσονται από όλες τις ευθύνες των πράξεών τους των οποίων οι συνέπιες βυθίζουν χιλιάδες πολίτες στην ανεργία στην οικονομική καταστροφή στην απώλεια του εισοδήματός τους, στην ανασφάλεια, στη καταστροφή του περιβάλλοντος, ακόμη και στο θάνατο.

Η Νέα Σελίδα δεν μπορεί να επιτρέπει να συνεχίζεται η ατιμωρησία των πολιτικών παραγόντων που διαχειρίζονται τη τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων και με τις πράξεις τους ρυθμίζουν το μέλλον αυτής της χώρας.

Η Νέα Σελίδα πρέπει πρωτίστως να διευρύνει τη Δημοκρατία με άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες και θεσμούς.