Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Εκτέλεση ή παράδοση ζήτησαν από την Ελλάδα οι θεσμοί



 «Ο πρωθυπουργός κατάλαβε ότι τον απειλούσαν με περίστροφο και μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο να τον εκτελέσουν και στο να παραδοθεί. Αποφάσισε ότι η δεύτερη δυνατότητα ήταν η καλύτερη στρατηγική».

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στην ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano.
Στη συνέντευξη, η οποία φέρει τον τίτλο «Είμαι ο πολιτικός με τους περισσότερους σταυρούς, είμαι έτοιμος να επιστρέψω», ο κ. Βαρουφάκης τονίζει ότι «η Ελλάδα ήταν σε χρεοκοπία πριν αναλάβει η 

Εκλογές



H αναστάσιμη λύτρωση του Ελληνικού λαού

Και των εκατομμύριων  αριστερών σε ολόκληρο τον κόσμο

Του Γιάννη Φορόλα

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, εν ευθέτω χρόνο, και οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν την δημοκρατική Άνοιξη της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ
Το οφείλει εν πρώτοις στον Ελληνικό λαό που τον εμπιστεύτηκε και στην Αριστερά που στο πρόσωπο του επένδυσε όλες του και τις τελευταίες ελπίδες.
Με την παραίτησή του και την προκήρυξη των εκλογών θα είναι μια ομολογία και μια μαρτυρία ότι ο 

Αφιέρωμα στα ΝΑΙ και στα ΟΧΙ



 Οι έλληνες, ελληνάρες δεν έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά «καλλιτέχνες», μαφιόζους, λαμόγια, τζάκια...

 Γράφει ο νεοαντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας 

Η ύπαρξη ενός υγιούς κόμματος που γίνεται κυβέρνηση δεν μπορεί να στηρίζεται σε άτομα που έχουν αποκτήσει από τις δουλειές τους ένα κοινό θαυμαστών και επίσης καινό από ενδιαφέροντα που αφορούν την ύπαρξή του.
Να πούμε κάτι γενικό, παλιό και φρέσκο με αναφορά το κατάντημα της Ελλάδας και τους έλληνες εραστές και θηριοδαμαστές της, όπως ο Αφέντης Λόγος την-τους παρουσιάζει και στο χτες και στο σήμερα:

«Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος τους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." (Θουκυδίδης 460-398 π.Χ.)

Πέρα από τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ, πέρα από των τραπεζιτών ευρωνόμισμα…,(το πώς μας μπλέξανε εκεί 

Ο Χριστός δεν υποτάχθηκε



Ούτε στους φαρισσαίους (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ), ούτε στους Σαδδουκαίους (Ποταμίτες)
  
Του Μάρκου Μασέτη

Πόσο μάλλον στους Ρωμαίους(Γερμανούς σήμερα)

Γι΄αυτό σταυρώθηκε.
Καμιά σχέση η περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ιησού Χριστό της Ναζαρέτ της Ιουδαίας.
Ο Αλεξης Τσίπρας αθέτησε την εντολή του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, την εντολή του κόμματός του, και συνεργάστηκε με τους φαρισαίους και τους Σαδδουκαίους, πιστεύοντας ότι θα αποσπάσει το ΝΑΙ των Γερμανών(Ρωμαίων), οι οποίοι την δύναμή τους δεν την αντλούσαν από τις δημοκρατικές διαδικασίες των χωρών που είχαν υπό την κυριαρχία τους, αλλά από την οικονομική και στρατιωτική δύναμή τους.
Αφού τον άκουσαν οι γερμανοί (ρωμαίοι) τον έστειλαν πίσω στην Ελλάδα τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί με τα νέα πιο