Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Εκλογές



H αναστάσιμη λύτρωση του Ελληνικού λαού

Και των εκατομμύριων  αριστερών σε ολόκληρο τον κόσμο

Του Γιάννη Φορόλα

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, εν ευθέτω χρόνο, και οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν την δημοκρατική Άνοιξη της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ
Το οφείλει εν πρώτοις στον Ελληνικό λαό που τον εμπιστεύτηκε και στην Αριστερά που στο πρόσωπο του επένδυσε όλες του και τις τελευταίες ελπίδες.
Με την παραίτησή του και την προκήρυξη των εκλογών θα είναι μια ομολογία και μια μαρτυρία ότι ο 


Αλέξης Τσίπρας δεν προτίμησε  τη ρήξη, όχι γιατί δεν είχε το θάρρος να το κάνει, αλλά γιατί δεν ήθελε να θυσιάσει τον Ελληνικό λαό, οποίος θα πλήρωνε πολύ ακριβότερα την επιλογή της ρήξης.
Τώρα ελπίζει, μετά την λύτρωση των εκλογών και τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι στην Εξουσία να έρθει η Ανάσταση του Ελληνικού λαού και γιατί όχι και η Δημοκρατική Ανάσταση και η Δημοκρατική Άνοιξη όλης της Ευρώπης.
Υ.Γ. στον Μάρκο Μασέτη θα απαντούσα ότι η παρομοίωση που καταθέτει είναι ατυχής, διότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας και της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα το δήλωσε από την αρχή ότι δεν είναι πρωθυπουργός παντός καιρού
Δεν τον ενδιαφέρει η εξουσία. 
Αυτοί που υποτάσσονται τους ενδιαφέρει πρωτίστως να διατηρήσουν την εξουσία τους.
 Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για εκλογές τότε θα μπορούσε κανείς να του προσάψει τα μύρια κακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου