Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Αφιέρωμα στα ΝΑΙ και στα ΟΧΙ



 Οι έλληνες, ελληνάρες δεν έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά «καλλιτέχνες», μαφιόζους, λαμόγια, τζάκια...

 Γράφει ο νεοαντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας 

Η ύπαρξη ενός υγιούς κόμματος που γίνεται κυβέρνηση δεν μπορεί να στηρίζεται σε άτομα που έχουν αποκτήσει από τις δουλειές τους ένα κοινό θαυμαστών και επίσης καινό από ενδιαφέροντα που αφορούν την ύπαρξή του.
Να πούμε κάτι γενικό, παλιό και φρέσκο με αναφορά το κατάντημα της Ελλάδας και τους έλληνες εραστές και θηριοδαμαστές της, όπως ο Αφέντης Λόγος την-τους παρουσιάζει και στο χτες και στο σήμερα:

«Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος τους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." (Θουκυδίδης 460-398 π.Χ.)

Πέρα από τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ, πέρα από των τραπεζιτών ευρωνόμισμα…,(το πώς μας μπλέξανε εκεί 


στην ευρωφωλιά των εμπόρων και αποικιοκρατών το χρωστάμε στον πάλαι ποτέ, καλή του ώρα …σοσιαλιστή κύριο Σημίτη…,) και την απαξιωμένη δραχμή των ελλήνων! Πέρα από την «ΕΕ» και την Ελλάδα, τελευταία τρύπα της φλογέρας. Πέρα από το εφήμερο που έγινε ανάντεχτο, μέσα σε έξι μήνες να κι ένας συγκυβερνητικός ανασχηματισμός και ανάμεσα στα σκέλια του Ιούλη 2015 να και μια φωτιά!! Τι φωτιά δηλαδή! Φωτιές, πυρκαγιές! Εκεί φτάσανε να επιχειρούν να κάψουν για ακόμα μια φορά την Ελλάδα…
Η έτσι και αλλιώς αστάθεια της πατρίδας μας αντικαθίσταται από μια γενικότερη αποσταθεροποίηση της Χώρας. Ζούμε πλέον σε αυτό το ρυθμό. Τι θέλουν τα κοράκια το γνωρίζουν και οι πέτρες, αλλά μια νέα αλλαγή (ένας ανασχηματισμός προς το παρόν που θα εκτόπιζε ορισμένους αντιφρονούντες συριζαίους συντρόφους) δε θα ήταν άσχημη. Όλοι ζητούν την ευκαιρία. Όλοι αρπάζουν την ευκαιρία. Το 3ο μνημόνιο, που η συγκυβέρνηση δεν μπόρεσε να αποφύγει ή δεν το επιδίωξε διότι άγγιζε τα όρια της …ρήξης, σημαίνει παράταση ζωής χωρίς να γνωρίζουμε τη διάρκειά της: τρεις μήνες, τρία χρόνια, ποιος να ξέρει. Οι εκφάνσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων λειτουργούν με απόλυτο μυστικισμό και εκδηλώνονται στην ώρα τους με ακαριαίες εκρήξεις.

Και αυτό επιβεβαιώνεται από την συντριπτική πλειοψηφία παραμονής μας στο ευρωνόμισμα και παράλληλα χρεώνεται στα… θετικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων…
Η μεν εξάρτησή μας από την παγκόσμια οικονομία…,(στους ένθερμους υπερασπιστές εντάσσεται και ο περιβόητος ΓΑΠ…,) αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο και αλίμονο ποιος δεν το ξέρει˙ μόνο που αυτή η παγκόσμια οικονομία λειτουργεί κατασταλτικά ενάντια σε Χώρες, όπως η δική μας, επιβάλλοντας μέσω κυβερνήσεων τις αξιώσεις της. Η δε αντίσταση ή αντιπαράθεση αποτελεί μια περίεργη σύνθεση που μοιράζεται σε δυο μέτωπα ή στρατόπεδα, αν θέλετε: Στις ελίτ των κρατών που υπερασπίζονται με κάθε τρόπο την παντοδυναμία των τραπεζικού συστήματος…,(του ευρωνομίσματος στην περίπτωση που συζητάμε..,) και τους λαούς που εξανεμίζονται κυριολεκτικά και μεταβάλλονται σε πλέμπα. (Δείτε την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας σήμερα σε όλα τα επίπεδα και κρίνετε!!)
Στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών δεν πείθουν πλέον τους πολίτες-ψηφοφόρους και αυτό το είδαμε με την κατάρρευση του διπολισμού που έφτανε να συγκεντρώνει μέχρι και το 90% του εκλογικού σώματος. Πράγμα αφύσικο και ανώμαλο από κάθε άποψη, όπως άλλωστε αποδείχτηκε με την δεκαετιών λαμογίστικη λεηλασία, η οποία, δυστυχώς, δεν αγγίχτηκε και ούτε φαίνεται να αγγιχτεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση, ακόμα και αριστερή.
Εδώ ο απλός πολίτης οφείλει να γνωρίζει πως άλλο πράγμα είναι μια κυβέρνηση και άλλο πράγμα η εξουσία. Ίσως, λέμε ίσως, να είναι προγραμματισμένο να πεθάνει και αυτή η λαμογιά μαζί με την Ελλάδα, κάτι που δεν το ευχόμαστε.
ΚΑΙ επειδή οι… πολιτικοί στην Ελλάδα και τα κόμματά τους που δημιούργησαν την υλική και ηθική διαφθορά δεν πείθουν τους πολίτες – ψηφοφόρους, προκειμένου να «εμπλουτίσουν» το περιεχόμενο των κομμάτων τους, ρίχνοντας μια κουρτίνα στα άδεια από ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέατρά τους, επινόησαν μια πρόσθετη, αποπροσανατολιστική και παράλογη «συνταγή» να εντάξουν στα κόμματά τους και να προβάλλουν στην ελληνική κοινωνία, άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο-πολιτική. Να ψηφιστούν, να αναδειχτούν βουλευτές χάρη στα εξανδραποδισμένα μουμουέ και μέσα από ανασχηματισμούς που αποπροσανατολίζουν, να φτάνουν να υπουργοποιούνται έτσι που να δείχνει ακόμα πιο υποβαθμισμένη η ελληνική κοινωνία…,(δε λέμε κοινοβούλιο, μέσα από κει κινήθηκαν όλοι οι μηχανισμοί… δίωξης των λαμόγιων…,) εντός και εκτός της Ελλάδας…
Λοιπόν πέρα από τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ, πέρα από την «ΕΕ» και την τελευταία τρύπα της φλογέρας, πέρα από το εφήμερο που έγινε ανάντεχτο, μέσα σε έξι μήνες να κι ένας συγκυβερνητικός ανασχηματισμός, ο οποίος, κατά την άποψή μας θεωρείται απαράδεκτος, περιττός και επιζήμιος.
Η ύπαρξη ενός υγιούς κόμματος που γίνεται κυβέρνηση δεν μπορεί να στηρίζεται σε άτομα που έχουν αποκτήσει από τις δουλειές τους ένα κοινό θαυμαστών και επίσης καινό από ενδιαφέροντα που αφορούν την ύπαρξή του. Η επιδίωξη ένταξης ανθρώπων άσχετων από πολιτική σπουδή δείχνει τη δική τους ανικανότητα, την οποία προσπαθεί να κρύψει πίσω από πρόσωπα που αποτελούνται: Από ηθοποιούς, δημοσιογραφίσκους...,κρίμα που ο Σύριζα δεν τους έβαλε χέρι..., από κάτι αθλητές...δε πα να είναι και παγκόσμιοι, άσχετοι είναι και επιζήμιοι, τους παίρνουν για να ψηφίζουν τα χαϊβάνια... Επίσης επώνυμοι θεράποντες γιατροί «μεγάλων» «πολιτικών» «ηγετικών» προσώπων αλλά και άλλοι μικρότερων μεγεθών, πολιτικοί μηχανικοί, άνθρωποι των γραμμάτων- βεβαίως και από αυτούς έχει ο μπαχτσές!!- και πάει λέγοντας, αποτελούσε και αποτελεί το ΤΡΙΜΜΕΝΟ από την πολυχρησία και πολυκαιρία μωσαϊκό που συγκροτεί κυβερνήσεις και προσπαθεί ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ το «πολιτικό» μωσαϊκό να μπαλώσουν μια τρύπια γαλότσα.
Οι έλληνες, ελληνάρες δεν έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά «καλλιτέχνες», μαφιόζους, λαμόγια, τζάκια...σαράντα χρόνια βουλευτής σου λέει ο άλλος, υπερηφανεύεται και σηκώνεται η τρίχα κάγκελο και η υπερπαραγωγή που βγάζει ο «πολιτικός μπαχτσές» από αχταρμάδες, βολεμένων, «ιδεολόγων»… κι εδώ είναι που να τραβάς τα μαλλιά σου. Ψάξτε όσο θέλετε τα τελευταία σαράντα χρόνια και βρείτε έναν «πολιτικό» που να μοιάζει έσω και με μια τρίχα από τα αχαμνά του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη και άλλων πατριωτών του 21.. Θα βρείτε όμως ψευτοεθνάρχες, ονόματα που με τον άλφα ή βήτα τρόπο έχουν συμβάλει στο μέγιστο για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, μιας Ελλάδας των κομμάτων και των αποβλακωμένων πολιτών της που συμμετείχαν εξίσου στην καταστροφή. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα που τα λαμόγια, ληστές και κλέφτες δεν μπορεί να τα βάλει κανείς στο χέρι.
Οι εν Ελλάδι συγκυβερνητικοί «πολιτικοί» και διάφοροι … αντιπερισπασμοί του ΣΗΜΕΡΑ, για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που συρόμαστε σαν πολυχρησιμοποιημένα σφουγγαρόπανα πορνείου, αποτελούν εργαλεία αποπροσανατολισμού ή προπετάσματα καπνού που μετατρέπουν τα όνειρα σε ψευδαισθήσεις, οποίες και αυτές εξανεμίζονται μέσα από παράτες.
Τρία χρόνια για την ιστορία δεν αρκούν ούτε για μια παρένθεση. Οι πλειονοψηφήσαντες έλληνες την επέλεξαν. Ας τη θεωρήσουμε προπαρασκευαστικό στάδιο φυγής και προσαρμογής σε νέα δεδομένα, που οι έλληνες, ο λαός θα έχει υποδομήσει.
Κλείνοντας ας μας επιτραπεί ένα σύντομο ποιητικό απόσπασμα …

 «Μα, τηράτε εσείς, ω Έλληνες, στον κόσμο διασπαρμένοι
κι εσείς που μείνατε στον τόπο μας, ποτέ μη λησμονάτε
κοινό καθήκον και σκοπός να ζούμε αδελφωμένοι 
τον τόπο και τις ρίζες μας ποτέ μην τις ξεχνάτε.
 Ποιοι, έτσι την κατάντησαν και τ’ άστραμμά της χάνει;
Ποιοι τα φτερά της μάδησαν; Μπαμπέσηδες ή πλάνοι;        
Δε βλέπετε τ’ αγγίγματα που δέχεται σα δάδα;
Με προσανάμμια της ντροπής θ’ ανάψει σαν λαμπάδα.
 Κι όλα ταύτα γίνονται στ’ όνομα της Ευρώπης 
και οι θεσμοί μας χάνονται στα βάθη κάποιας τρώγλης. 
Δε τον πονάτε, ωρέ ’σεις, τον τόπο μας μια στάλα
που απ’ ευρωπαϊκά σκαλιά σκορπίζεται κατάρα;
Ε εσείς, γραικοί, σιγά κι όλα θα τα ’χετε χάσει   
τα παραμύθια της Ένωσης ποιος πλέον θα τα χάψει;
Δεν αφουγκράζεστε; θωρώ πώς τώρα κλαίνε όλοι
απ’ ανεργία ή έγκλημα, χαμένη όλ’ η πόλη...»

 «Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούλιος 11  2015  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de https://www.facebook.com/vaios.fasoulas https://www.facebook.com/groups/103468549793207/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου