Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ορισμένα πουλημένα-πληρωμένα τοπικά ΜΜΕ.



Θα δώσουμε και εμείς τη μάχη της αντικειμενικής ενημέρωσης μέσα από τα ανεξάρτητα μπλοκ των Τρικάλων και άλλες Τρικαλινές ιστοσελίδες


Ετοιμάζονται ορισμένοι δημοσιογράφοι και ορισμένα ΜΜΕ να φάνε τα προεκλογικά πακέτα των υποψηφίων και των κομμάτων.

Ετοιμάζονται για τις εκλογές και την πιθανή αλλαγή της κυβέρνησης να πιάσουν και πάλι πόστα και θέσεις στο δημόσιο και να ρημάζουν τον δημόσιο κουρβανά.

Ορισμένα κομματόσκυλα άρχισαν να γλύφουν από τώρα ορισμένους υποψήφιους από ορισμένα κόμματα μέσα από ορισμένα καθοδηγούμενα και πουλημένα ΜΜΕ επικοινωνίας από ορισμένους υποψήφιους και παράγοντες των κομμάτων.

Στάζουν από τώρα τα στόματα και τα μάτια τους από πείνα για να αρχίσουν ξανά το μεγάλο φαγοπότι..

Τα ανεξάρτητα blog και ιστοσελίδες των Τρικάλων θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.

Οι Λύκοι ορισμένων Καθοδηγούμενων ΜΜΕ βγήκαν στο σεργιάνι να διαστρέψουν και πάλι την αλήθεια, να χειραγωγήσουν και να καθοδηγήσουν τους ψηφοφόρους και να τους μαντρώσουν ο καθένας στο μαντρί του πολιτικού παράγοντά του.

Έχουνε χολωθεί ορισμένοι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια όπως πληροφορηθήκαμε, γιατί χάσανε κάποια "τυχερά" τους, από ορισμένα δημοσιογραφικά κέντρα των Αθηνων. Και βέβαια με τους μισθούς πείνας ορισμένοι που πωλούν την κάθε είδηση της ημέρας, μόνο με τα τυχερά θα μπορούσαν να ζήσουν και εις Βάρος βέβαια της ενημέρωσης.


Ευτυχώς οι περισσότεροι τρικαλινοί δημοσιογράφοι και ΜΜΕ των Τρικάλων τιμούνε το λειτούργημά τους και δίνουν με συνέπεια την καθημερινή μάχη της ενημερώσεως των πολιτών
.