Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πάμε για Σύγκρουση ?‏



Σκηνικό Πολέμου

Tου Γιάννη Φορόλα

Μετά την επικοινωνιακή καταιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, φάνηκε το σκληρό πρόσωπο της Νομισματικής ένωσης των ευρωπαϊκών κρατών  και η εθελοδουλία  πολλών εταίρων, οποίοι αναγνωρίζουν όλοι τους, μηδέ εξαιρουμένης και της Ελλάδος, τον ηγεμονικό  ρόλο της Γερμανίας στη Νομισματική 


ένωση των ευρωπαϊκών κρατών, γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σημαίνει  Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.
Κάτι που το ξεχνούν  πολλοί όσοι διαμορφώνουν σήμερα το μέλλον των ευρωπαϊκών κρατών και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι διαχειρίζονται το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης.
Είναι φαεινότερο από κάθε άλλη φορά, εκείνο που  έκρυβαν επιμελώς οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χρεοκοπίας στην Ελλάδα ήταν το πραγματικό πρόσωπο των ευρωπαϊκών κρατών και δη της Γερμανίας για να μην ανησυχούν οι Έλληνες πολίτες.
Φρόντιζαν όμως για το «καλό» της Ελλάδος, να τρομάξουν εκείνοι τον Ελληνικό λαό για να κουρσέψουν τα τελευταία  αποκαΐδια που άφησαν πίσω τους στα 30 χρόνια της διαφθαρμένης διακυβέρνησής τους.
Παριστάνανε τα τελευταία χρόνια τους άνετους  και τους διαχειριστές μιας μη χρεοκοπημένης χώρας, κάτι που όλοι στην Ευρώπη το είχαν κάνει βούκινο όλα αυτά τα 5 χρόνια, κοιτάζοντας συγχρόνως να γλιτώσουν τις χώρες τους, ρίχνοντας από το τραίνο πρώτα τις οικονομικές αποσκευές τους , καθώς το τραίνο έτρεχε ολοταχώς για το γκρεμό και επιταχύνοντας  τη μηχανή (φορτώνοντας συνεχώς νέο χρέος στην Ελλάδα) έτοιμοι πάντα  να πηδήσουν έξω από το τραίνο.
Η Νέα Αριστερή Κυβέρνηση της Ελλάδος που ανέλαβε την τελευταία στιγμή -πριν ριχτεί και άλλο κάρβουνο-χρέος- το τιμόνι  του μηχανοδηγού του τραίνου, που τρέχει ξέφρενο προς το γκρεμό, με την Ελπίδα, πρώτα να σταματήσει το Κάρβουνο=χρέος που γίνεται ατμός, ελαττώνοντας την ταχύτητά του, και τον απαραίτητο χρόνο για να το σταματήσει.

Αν αυτό το χρόνο δεν το δώσουν τα ευρωπαϊκά κράτη της Νομισματική ένωσης στην Ελλάδα-με οποιεσδήποτε προφάσεις- θα είναι φανερό ότι επιλέγουν τη Σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου