Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Σε νευρική κρίση η πόλη των Τρικάλων


Ο Ιός έχει χτυπήσει το Δημαρχείο Τρικάλων

Μετά την Οικονομική κρίση έρχεται να προστεθεί στα δεινά που μαστίζουν τα Τρίκαλα και η νευρική Κρίση.

Πρώτο θύμα της νευρικής κρίσης έπεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων ο οποίος τα έχει «φορτώσει» για τα καλά και έχει αρχίσει να «λύνει τις αλυσίδες» των συμβασιούχων και των απλήρωτων εργαζομένων στο δήμο και τους στέλνει όλους στην ΥΠΟΜΟΝΗ.
Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα «κοινωνικής συμμετοχής» το οποίο μοιράζει κουπόνια για φαί. Στην Εταιρίας της ΥΠΟΜΟΝΗΣ υπάρχει και άλλο υποκατάστημα το οποίο λέγεται της ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

Είναι ακριβώς δίπλα από την συνοικία της ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ όπου μπορείς να πάρεις ένα αριθμό και σε 7 μήνες μέχρι ένα χρόνο - αν δεν τα τινάξεις - μπορείς να μπεις στο κτίριο της νέας ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ .
Πρόκειται για ένα νέο κτίριο το οποίο αρχίζει να μοιράζει νέες θέσεις (συμβασιούχων και ανασφάλιστης εργασίας) μιας και θα είμαστε σε μερικούς μήνες κοντά στις Δημοτικές εκλογές.
Σε νευρική κρίση βρίσκεται και έτερος αντιδήμαρχος Τρικκαίων ο οποίος και αυτός τα «φόρτωσε» με την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και το Χάλι των εργαζομένων οι οποίοι θα κάνουνε Χριστούγεννα με τραχανά και λίγο ψωμί από το ταμείο και αυτοί της «Κοινωνικής Συμμετοχής» που δίνει Τραχανά με έκπτωση πάνω από 20%.
«Φορτωμένος» είναι και ο Θανάσης Βαβύλης ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρικκαίων Πολιτεία» ο οποίος τα έχει φορτώσει από καιρό για όλα αυτά τα τραγελαφικά που γίνονται στο Δήμο Τρικκαίων.
Ο νευρικός ιός αρχίζει να εξαπλώνεται και να χτυπά και άλλους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξη που ηγείται ο Δήμαρχος Τρικάλων Μ. Ταμήλος. Και αρχίζουν να διαφοροποιούνται από τους σχεδιασμούς του Δημάρχου Τρικκαίων.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια επιδημία νευρικής κρίσης η οποία έχε ενσκήψει στο Δήμο Τρικάλων με απρόβλεπτες εξελίξεις διότι όλα αυτά τα «νευρικά φορτώματα» δεν αποκλείεται στο τέλος να καταλήξουν σε «ξυλοφορτώματα».

1 σχόλιο:

  1. τους εχουν του κλωτσου και του μπατσου αυτοι τρωνε καλα και οι αλλοι περιμενουν ενα μισθο το τριμηνο για να ψωμοζησουν.σε ολους μονιμη εργασια τωρα και οχι υποσχεσεις και κοροιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή