Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Έρχονται Εκλογές

Θα κυριαρχήσουν τα μπλα, μπλα , μπλα,

Τα κόμματα λαδώνουν τις μηχανές

Δύσκολοι καιροί για τους υποψήφιους των κομμάτων.

Τα κόμματα λαδώνουν τις μηχανές ενόψει των εκλογών που απ΄ότι φαίνεται έρχονται σύντομα.
Οι αρχηγοί των κομμάτων άρχισαν ήδη τις περιοδείες τους. Ο Τσίπρας η Αλέκα και τώρα ο Παπανδρέου και το κομβόι των πολιτικών θα αρχίσει σε λίγο να παρελαύνει μετά φανών φωνών πανώ και χειροκροτημάτων των μονίμων χειροκροτητών.
Οι πολιτικοί παράγοντες, βουλευτές και νέοι υποψήφιοι ζεστάνουν και αυτοί τις μηχανές τους και ετοιμάζονται για τις εξορμήσεις τους.
Στο χορό μπήκαν και οι συσκέψεις επί των συσκέψεων των κομμάτων αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο κόσμος αυτή τη φορά όπως ομολογούν ορισμένοι που βλέπουν τα πράγματα από κοντά δεν πρόκειται να τραβήξει κουπί ο κόσμος, αλλά και ούτε και να τσιμπήσει από τις φρούδες ελπίδες που κάποιοι ίσως και πάλι τους υποσχεθούν.
Αυτό που προβληματίζει τους υποψήφιους και πολύ σκέπτονται από τώρα πως θα παρουσιαστούν ενώπιον ενωπίω στον λαό είναι τι να τους πουν.
Για αυτό και οι περισσότεροι σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα κομματικά επιτελεία θα προτιμήσουν τα μπλα, μπλα , μπλα, διά του ραδιόφωνου, που εκεί όπως λένε κάποιοι χαρακτηριστικά δεν κινδυνεύουν να φάνε κανένα γιαούρτι ή καμιά ντομάτα ή και παπούτσι που είναι και πολύ της μόδας σήμερα από κανένα αγανακτισμένο αγρότη, κτηνοτρόφο, χρεοκοπημένο επαγγελματία και απολυμένο εργάτη.
Ασφαλή λοιπόν, όπως λένε, είναι μόνο τα ραδιοφωνικά κύματα μπλα, μπλα, μπλα οι αφίσες, τα προσπέκτους και τα γνωστά από μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου