Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Εδώ ΧΥΤΑ εκεί ΧΥΤΑ που είναι ο ΧΥΤΑ στα Τρίκαλα

Τον βρήκαμε που είναι..!
Βρίσκεται δίπλα στον Πηνειό, θαυμάστε τον παρακαλώ.


Δεν είναι ανεξέλεγκτη χωματερή μη σας γελά η όραση και η ακοή!
Μη σας γελούν τα φαινόμενα τα ορατά.
Διότι κύριοι πρόκειται για τον ποιον σύγχρονο ΧΥΤΑ από καταβολής κόσμου
Ο Δήμος Τρικάλων διεκδικεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Διότι τον ΧΥΤΑ αυτόν κανείς δεν τον έχει σκεφτεί.
Και είναι και ανέξοδος και λειτουργεί από μόνος του χωρίς καμιά διακοπή.
Κινητήριος δύναμη το νερό και η βροχή.
Και μιλάμε για πολύ βροχή, να ρίχνει καρδάρια, για να φουσκώσουν τα σκουπίδια και τα ξερά πουρνάρια, για να πάρει μπρος η μηχανή.
Ο Δήμος Τρικάλων έχει κατασκευάσει κατά μήκος του Πηνειού αρκετές χωματερές, για πάσης φύσεως υλικά ανόργανα και οργανικά.
Πήρε και κάποια εκατομμύρια για ένα άλλο ΧΥΤΑ αλλ΄αυτόν δε βιάζεται να τον φτιάσει και ούτε ποτέ θα τελειώσει γιατί είναι μια μηχανή που τρώει πολλά λεφτά, αλλά και αν ποτέ τελειώσει το 2045 ας πούμε, θα είναι ασύμφορος, διότι η τεχνολογία του θα δημιουργεί καινούργια ανεξέλεγκτα σκουπιδαριά που δεν θα ξέρουμε τι να τα κάνουμε και αυτά.
Για αυτό ο Δήμος Τρικάλων βρήκε τη λύση, το νερό και τη βροχή που βάζουν μπροστά τη μηχανή και όταν βρέχει πολύ απ΄ το πολύ νερό με την ορμή ξεθάβουν όλα τα σκουπίδια με πάσης φύσης υλικά και ταξιδεύουν μέχρι τη θάλασσα του Πλαταμώνα ποταμόπλοια πλωτά.
Τέλεια μηχανή βιολογικού καθαρισμού.
Και μόλις αδειάσουν οι χωματερές, αρχίζει πάλι ο δήμος να τις γεμίζει με νέα υλικά μέχρι την επόμενη βροχή, που θα φουσκώσουν πάλι τα νερά και τα σκουπίδια θα γίνουν πάλι υπερωκεάνια πλωτά.
Τέλεια μηχανή.
Τέλειος ΧΥΤΑ!!
Τα αλέθει όλα τα νερό και η βροχή ανακατεύει τα σκουπίδια μες στα χώματα και τα θολά νερά και γίνονται μια χορτομάζα-λίπασμα πλούσια σε βιταμίνες και άλλες οργανικές ουσίες και τα απλώνει μετά μες στα χωράφια απλωτά και βγαίνουν κάτι πεπόνια, κάτι ντομάτες, κάτι αγγούρια και κάτι βαμβάκια του Κερατά!!
Οι μόνες παρενέργειες που έχουν διαπιστωθεί έως τώρα, συμβαίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα τον Αύγουστο, που είναι παχιές οι μύγες ,οι οποίες ως γνωστό συχνάζουν στις χωματερές και αφού πάρουν το μεσημεριανό τους μεζέ ταξιδεύουν σε φέτες, τυριά, γλυκά και σ΄άλλα ψυγεία που μένουν ανοιχτά και οι ανεξέλεγκτες αγελάδες, τα πρόβατα, τα γίδια και τα αρνιά που πάνε και τρώνε αχώνευτα πριν γίνουν χορτομάζα τα πάσης φύσεως υλικά.(Φωτο Ν. Σαλέπης)

Αυτός είναι ο νέος βιολογικός και φυσικός ΧΥΤΑ Τρικάλων!!!
Για την πατέντα του απευθυνθείτε στον Δήμο Τρικάλων.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή δεν βρήσκω διεύθυνση ιμέϊλ για να επικοινωνήσω σε παρακλά αν θέλεις βάλε στα ιστολόγια και το "ο των Αγράφων και των κάμπων" http://otwnagrafwn.blogspot.com
    Άλλωστε κοντά - κοντά βρισκόμαστε και τον ίδιο ΧΥΤΑ θα χρησιμοποιούμε.
    Karditsa@mail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή