Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Βουρ για καινούργιες λαϊκές αγορές με τα ίδια προβλήματα που είχαν και οι παλιές!!


Ορισμένοι δημοτικοί και νομαρχιακοί αρμόδιοι είναι να τους βάλεις να πωλούν ξυλάγγουρα αγγούρια στις Λαϊκές από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Μόνο αυτό τους αξίζει ορισμένους για να καταλάβουν τι εστί λαϊκές αγορές!!

Έχουν παγιδεύσει όλη την παραγωγική διαδικασία και τους παραγωγούς αγρότες με τις «κωλοάδειες» για να αντλούν ψηφοθηρία.

Στην συνέχεια υποτιμούν και τους παραγωγούς και τους περιοίκους των χώρων των λαϊκών αγορών και παίζουν πιγκ-πογκ.

Τις πάνε απ΄εδώ, τις πάνε απ΄εκεί και συνεχώς εκβιάζουν σαν «προστάτες» και τους μεν και του δε.

Tις Λαϊκές αγορές στην ουσία τις έχουν χεσμένες!

Ούτε πως και με ποιες συνθήκες υγιεινής-κυκλοφοριακά προβλήματα, χώροι στάθμευσης θα λειτουργήσουν, πως αυτοί οι άνθρωποι θα νιώθουν άθικτη την αξιοπρέπεια τους για να λειτουργήσουν.

Τίποτα!!

Σαν δραγάτες περιφέρονται στις λαϊκές αγορές για να "δώσουν" τις άδειες ή να «γράψουν» ή για να «συμμορφώσουν» δήθεν με εκείνο το ύφος του επιστάτη του πρώην Θεσσαλού τσιφλικά- φεουδάρχη.

Λαικσίδες και παραγωγοί των λαϊκών αγορών θα σας θυμηθούν και πάλι παραμονές εκλογών.

Ετοιμαστείτε να τους υποδεχτείτε ανάλογα όλους τους Φαρισαίους και Υποκριτές.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ πως ουδόλως ενδιαφέρει τη Δημοτική Αρχή η λειτουργία των λαϊκών αγορών. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα κερδίσουν χρήματα από τις άδειες των παραγωγών χωρίς να ξοδέψουν τίποτα απολύτως. Μα πού ζούμε; Σε ποιον αιώνα είμαστε και στήνουμε λαϊκές στα πεζοδρόμια; Αφήνουμε εκτεθειμένους στον ήλιο,τη βροχή, το αγιάζι παραγωγούς, λιανοπωλητές, αγοραστικό κοινό. Αφήνουμε απροστάτευτους τους Τρικαλινούς καταστηματάρχες της πόλης δημιουργώντας παράδεισους για κάθε παράνομο πωλητή. Μήπως είναι καιρός να γίνει μια σύγχρονη λαϊκή; Κάντε ένα έργο! Στήστε μια λαϊκή με όλες τις σύγχρονες υποδομές σε περιφραγμένο και στεγασμένο χώρο με τουαλέτες και πάρκιν. Σταματήστε να μεταφέρετε το πρόβλημα της λαϊκής από γειτονιά σε γειτονιά! Μην εξοργίζετε τον κόσμο! Έχει πολλά προβλήματα και θα ξεσπάσει σε σας τελικά.
    Ανώνυμος Τρικκαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή