Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ψηφιακά Φύκια για μεταξωτές κορδέλες


Δεν υπάρχουν πελάτες γιατί είναι ανώριμοι οι Έλληνες!!!
Ποιος έχει αγοράσει από τις έξυπνες υπηρεσίες που πουλάει η Α.Ε Ε-Τρίκαλα;;;
Πόσα χρήματα εισέρευσαν στο ταμείο της Α.Ε από τις 40 υπηρεσίες που προσφέρει το πολυμηχάνημα του Ε-Τρικαλα του Δήμου Τρικάλων;;;;;
Χτίζουμε τώρα γκαφάλι τρικαλινό για να πουλάμε μετά από πενήντα χρόνια!!!!


Αυτός ο έξυπνος κουμπιοτερίστας του Ε-Τρικαλα που φτιάχνει και πουλάει 40 υπηρεσίες!!!
γιατί δεν άνοιγε μια δική του Α.Ε και να τα οικονομήσει;;;;;
5.000 το μήνα, λίγα δεν είναι;;;;
Έχει κατασκευάσει τέτοιο πολυμηχάνημα που τα κάνει όλα!!!
Και κάθεται με 5.000 ψωροευρώ στα Τρίκαλα;;;
Τι αηδίες είναι αυτές που λέει!!
«…Το θεωρείτε ακριβό; Πάρτε μας ένα τηλέφωνο να έρθουμε να σας δώσουμε τα στοιχεία και να σας ενημερώσουμε με ποιες αποφάσεις έγινε ο διαγωνισμός...»
Τα πρασινόγαλαζα λαμόγια του Δήμου Τρικάλων έμειναν με το στόμα ανοιχτό μετά της ανεξήγητες εξηγήσεις του Υπευθύνου της Α.Ε Ε-Τρίκαλα
Το Διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε χειροκρότησε τον έξυπνο Διευθυντή της έξυπνης πόλης των Τρικάλων που κατατρόπωσε για μια ακόμη φορά τον βουλευτή Α. Ραντούλη, διότι μπορεί ως κουμπιουτερίστας να μην και ο καλύτερος κουμπιουτερίστας του Μεγαλοχωρίου, είναι όμως καλός πολιτικός, συνάδελφός !!!!
Και εξάλλου το πολύ σε 50 χρόνια δεν θα μπορείς να βγάζεις μόνο ένα πιστοποιητικό!
Θα μπορείς να είσαι και μακάκας με κάρτα!!!
Την οποία θα επιδεικνύεις στο ΚΕΠ και θα σε χορηγείται κάρτα διαρκείας μακακίας!!!
Μέσου τηλεμακακακίας!!
Είναι εύκολο με τη μηχανή που αγοράστηκε με 300.000 ευρώ πατάς ένα κουμπί και βγαίνει όχι η χοντρή, αλλά τα ουρί του Ανατολικού παραδείσου!!
Το διοικητικό διακομματικό διοικητικό συμβούλιο έμεινε με το στόμα ανοιχτό!!
Μετά τις νέες δυνατότητες που έχει αυτή η πολυμηχανή που για ανεξήγητο ακόμη λόγω δεν αγοράζει ακόμη κανείς τα εκπληκτικά προϊόντα της!
Τελικά το Διακομματικό Διοικητικό Συμβούλιο πείστηκε από τις εξηγήσεις του Υπευθύνου της Α. Ε Ε-Τρίκαλα ότι τελικά ο Α. Ροντούλης κινείται από χαμηλά ελατήρια, διότι ο Ραντούλης δε θέλει να βλέπουν και οι Άλβανοί μετανάστες το πολυμηχάνημα των Τρικάλων!
Φοβάται λέει, τώρα που τους βάλαμε μέσα στην Ιστοσελίδα του Δήμου ότι θα μας κλέψουν την Πατέντα!!!
Για τα «Επίκαιρα» μετά τις ανεξήγητες εξηγήσεις που έδωσε ο υπεύθυνος των 5.000 ευρώ ότι δηλαδή, δεν το είδε ακόμη το περιοδικό και όταν το δει θα απαντήσει με το κατάλληλο τρόπο.
Δηλαδή, ότι από Πίσω από το δημοσίευμα είναι ΤΟ ΠΑΣΟΚ Αθηνών και όχι ο Ροντούλης και αυτό το ανώριμο ΠΑΣΟΚ δεν έκανε το κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο στον υπεύθυνο του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων που είναι μέσα στο Διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. και να του δώσει όλα τα στοιχεία και να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις και τις αποδείξεις!!!
Να του εξηγήσει τα καινούργια πλέι στέισον!!
Να του εξηγήσει το φοβερό παιχνίδι που γίνεται μέσα μεταξύ των 25 υπαλλήλων της Εταιρίας!!
Να του ανοίξει τις ιστοσελίδες και να θαυμάσει τα Υπέροχα γραφικά της ιστοσελίδας!
Των 28.000 ευρώ που δεν τα τρων ούτε οι κότες!!
Να του εξηγήσει ότι κάνουμε πλουσιοπάροχα συνέδρια, ημερίδες, και ταξίδια, αλλά έχουμε υπομονή κάποτε θα ωριμάσει ο κόσμος και κάτι θα πουλήσουμε!!!
Έχουμε κάνει και μια ιστοσελίδα Του Ε-Τρίκαλα και διαφημίζουμε τα προϊόντα μας!
Θα του κάναμε και μια τοπική επίδειξη πως πατάς τα κουμπιά! Και βγαίνει η ιστοσελίδα των 300.000 Ευρώ - η οποία έχει στο πίσω μέρος και δε φαίνεται - τη ΜΗΧΑΝΗ που κάνει πολλά πράγματα, μέχρι και εξαφανισμένους βρίσκει!!!
Για παράδειγμα εγώ χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια μετά από αυτά που είδα και παραμένω ακόμη επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα!!
Για αυτό και μόνο το μηχάνημα αξίζει πολλά λεφτά!!!
Μετά απ΄όλες αυτές τις ανεξήγητες εξηγήσεις το Διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας πήγε για ύπνο και με την συνείδησή τους αναπαυμένη, διότι για μια ακόμη φορά κατάφερε να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Τρικαλινού Δημότη με τον Καλύτερο Τρόπο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου