Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Οι βαριές και ασήκωτες υπηρεσίες της Α.Ε Ε-Τρίκαλα

Που πήγαν τα Λεφτά;;; 
 Θαυμάστε και ενημερωθέιτε για τις Βαριές υπηρεσίες της Α.Ε. Ε-Τρίκαλα:
1) Είναι η ιστοσελίδα των 2.000 ευρώ που στοίχισε 28.000 και οι 8 υπόλοιπες  βαριές και ασήκωτες υπηρεσίες που πήγαν υποτίθεται τα 300.000 ευρώ.
Πόσα άλλα εκατομμύρια ακόμα αντλήθηκαν από επιχορηγήσεις και πιο είναι το κόστος λειτουργίας της Εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια δε θα το εξηγήσει το Διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας στους Τρικαλινούς δημότες;;;;



2)Δίκτυο Οπτικών Ινών.Πρόκειται για δημιουργία  περιβάλλοντος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Το συγκεκριμένο έργο έχει μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Δηλαδή ποτέ, μετά από 50 χρόνια, διότι η Ελλάδα δεν έχει αποκτήσει ακόμη την απλή και υπεύθυνη (χωρίς μίζες) κυβέρνηση!! Ψυχή βαθειά!!




3)Σύστημα Ευφυών Μεταφορών. Διαχειρίζεται τα κυκλοφοριακά δεδομένα της πόλης, παρακολουθεί τον στόλο και το δίκτυο των αστικών λεωφορείων με αποτέλεσμα, να ενημερώνονται οι πολίτες για την κυκλοφοριακή κίνηση. Πολύ καλό για την εναέρια κυκλοφορία των Τρικάλων μη πέσουμε πάνω σε κανένα αεροπλάνο!!



4)GIS.Διαχειρίζεται το σύνολο των χωροταξικών και πολεοδομικών πληροφοριών του Δήμου, καθώς και την ανάπτυξη ενός αναλυτικού οδηγού πόλης με τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης* Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου * Περιοχές επεκτάσεων του σχεδίου * Πολεοδομικές ενότητες του Δήμου * Ζώνες Πολεοδομικών Μηχανισμών κ.α. Σωθήκανε οι τρικαλινοί με αυτή την ηλεκτρονική ενημέρωση,   (πολύ καλή για τους μηχανικούς)!! Τέρμα η Πολεοδομία τώρα η μίζα θα πάει ηλεκτρονικά;;; Εδώ γελάνε πικρά!!


5) Ασύρματο δίκτυο.Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο internet σε όλους τους πολίτες.
Άλλη υπερβολή ποιους όλους ; Όσοι μπορούν να έχουν οπτική επαφή από ορισμένες κεραίες που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης! Θα μπορούσε ο καθένας να το κάνει αυτό το δίκτυο με πολύ λίγο κόστος!! Αν κάποια στιγμή το καταγγείλουν οι ιδιωτικές εταιρίες ο Δήμος θα πάει φυλακή! Αλλά δεν ασχολούνται οι εταιρίες - γιατί σου λένε της πλάκας είναι όλη αυτή η ιστορία, - είναι τόσο φθηνή η σύνδεση και κάθε μέρα γίνεται φθηνότερη στη Ευρώπη είναι 3-5 ευρώ το μήνα!! 


6)Ο ΔΗΜΟΣΘeΝΗΣ είναι ένα σύστημα εξυπηρέτησης πολιτών για την διαχείριση παραπόνων που αφορούν τον Δήμο Τρικκαίων. * Αντικατάσταση Λαμπτήρων * Αποκομιδή απορριμμάτων * Αποκατάσταση προβλημάτων οδοποιίας * Έλεγχος παράνομης στάθμευσης!! Σας έπιασαν τα γέλια!! Καλύτερα, γιατί με αυτά που θα δείτε παρακάτω θα σας πιάσουν τα κλάματα!!.


7) Τηλε–πρόνοια. Χρησιμοποιεί υποδομές τηλεματικής για τη παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ).Εδώ δε μπορούμε να πούμε τίποτα!! Χρειαζόμαστε τις γνώσεις ενός γιατρού και ενός νοσοκομείου. Διότι σε λίγο ο δήμος Τρικάλων θα κάνει και ηλεκτρονικές εγχειρήσεις!!!


8)edialogos.Το απόλυτο και σίγουρα πρωτοποριακό «εργαλείο» Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το οποίο ο κάθε Τρικαλινός Δημότης - από οποιοδήποτε σημείο της χώρας ή του πλανήτη - έχει ελεύθερα στα χέρια του,(να ρίξει μια ξεγυρισμένη μούντζα με τα 10) είναι το edialogos. Μέσω της ιστοσελίδας www.edialogos.gr οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων του Δήμου, με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Μπείτε στην αντίστοιχή σελίδα για να δείτε την απόλυτη μπαρούφα !!Πρόκειται για μεγάλη πλάκα!!Στη λήψη αποφάσεων στα Τρίκαλα ισχύει το Γκαφάλι, Τσουφλέκα, Γομάρι!!!

9)Modipark.Τα Τρίκαλα, όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες πόλεις, (πόσο μεγάλα είναι τα Τρίκαλα!!)αντιμετωπίζουν έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο τους. Ο κυκλοφοριακός φόρτος εντείνεται από τις προσπάθειες των οδηγών να βρουν θέση στάθμευσης. Η εφαρμογή του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) εστιάζει στη λύση αυτών των προβλημάτων. Επειδή θα έχετε κουραστεί απ΄όλες αυτές τις μεγάλες και βαριές υπηρεσίες καιρός είναι να πάρετε την ΣΕΣ για να σας πει που θα παρκάρετε!!!!
Αυτές είναι οι υπηρεσίες της Α.Ε Ε-Τρίκαλα Όπως τις καταγράψαμε από το επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρίας!!
Ηλεκτρονικές εφαρμογές  ορισμένες αστείες, άλλες ειδικές που έχουν σχέση με προνομοικούς επαγελματικούς κλάδους και άλλες που αφορούν κυρίως μεγάλους Μητροπολιτικούς δήμους σαν την Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα !!
Γίνεται όμως μεγάλο αλισβερίσι, με συνέδρια (σαν τις φαρμακευτικές εταιρίες) και παρουσιάσεις και οι μίζες που πέφτουν είναι πολύ μεγάλες όταν πρόκειται για δημόσιους φορείς!!
Ο δήμος Τρικάλων και οι δημοτικοί Σύμβουλοι αν δεν έχουν πειστεί ακόμη πόσο χρήσιμα, σημαντικά, και σπουδαία - για μια πόλη σαν τα Τρίκαλα - είναι αυτά που υποτίθεται προσφέρει για τους Τρικαλινούς δημότες η Α.Ε.Ε-Τρίκαλα ας άρουν την οικονομική υποστήριξη τους από την εν λόγω Εταιρία για να δούμε πόσο καιρό ο Διευθύνων σύμβουλος θα μπορέσει να την κρατήσει αυτή την Εταιρία στην Ελληνική αγορά!!!!
Να δουν εφόσον παράγει τόσο πολύτιμα ηλεκτρονικά προϊόντα και υπηρεσίες αν θα κάνει χρυσές δουλειές από τους εκατοντάδες Δήμους και Kοινότητες της Ελλάδας οι οποίες θα δείξουν αμέσως το ανάλογο ενδιαφέρον!!
Διαφορετικά ο Δήμος Τρικάλων και οι δημοτικοί σύμβουλοι των Τρικάλων δουλεύουν και αυτοί τους τρικαλινούς δημότες και κάποιο ιδιοτελές συμφέρον κρύβεται από πίσω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου