Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Αμαρτωλοί Δήμοι της Ελλάδος!!

Απλήρωτοι δεκάδες υπάλληλοι του Δήμου Τρικαίων!!
Και παρέχει «Δωρεάν» δεκάδες καταστήματα!
Με αντίτιμο  να μαζεύουν ψήφους κάθε φόρα οι δημοτικές παρατάξεις!!
Μία ακόμη Αμαρτωλή Δραστηριότητα του Δήμου Τρικκαίων!



Από κοινωνικές και διοικητικές υπηρεσίες οι Δήμοι κατάντησαν οι μεγαλύτερες Α.Ε(σαν οφ σορ εταιρίες) με πολυάριθμες μικρές επιχειρήσεις, που βρίθουν από σκάνδαλα!!
Σε 150.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές των καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται μόνο στο ισόγειο της νομαρχίας στο δήμο Τρικκαίων.
Τα καταστήματα και τα κτήματα που ενοικιάζει ο Δήμος Τρικάλων είναι πολλά, αλλά από τα πολλά δάνεια που έχει πάρει αν κάποια στιγμή φτάσει σε παντελή στάση πληρωμών θα τα χάσει τα πιο πολλά για ένα κομμάτι ψωμί!!!
Ο Δήμος Τρικκαίων είναι και μεγαλοιδιοκτήτης ακινήτων και μεγαλοκτηματίας, αλλά δανείζεται συνεχώς χρήματα από τράπεζες και αυτή τη στιγμή δεν έχει να πληρώσει ούτε του υπαλλήλους!! Υπάρχουν πάρα πολλοί υπάλληλοι του Δήμου Τρικάλων που είναι απλήρωτοι πάνω από έναν χρόνο! Με αυτόν το τρόπο παραβιάζονται και οι κανόνες του ελεύθερου ανταγωνισμού στην αγορά των Τρικάλων, γιατί δίπλα από τα «δωρεάν» καταστήματα του Δήμου δραστηριοποιούνται δεκάδες επαγγελματίες με ομοειδή εμπορεύματα οι οποίοι πληρώνουν πανάκριβα ενοίκια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου