Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Δυο μήνες Κατοχή


Πληθωρισμός και Ακρίβεια
Δυο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, (έχει απολέσει ένα μεγάλο μέρος της κυριαρχίας της) από την εισβολή των οικονομικών μέτρων  των Κομισάριων των Βρυξελών.  
Ο ελληνικός λαός δεν γνώρισε ακόμη την  σκληρή κατοχή των οικονομικών μέτρων παρ΄ ότι δέχτηκε τη πρώτη δέσμη μέτρων, η οποία θα τον υποχρεώνει στο εξής να περιορίσει σημαντικά το βιοτικό του επίπεδο (οι ασθενέστερες τάξεις).

Η δεύτερη δέσμη των μέτρων θα έρθει γρήγορα και θα πλήξη περισσότερο και πάλι τις ασθενέστερες τάξεις του ελληνικού λαού και έχει να κάνει με το Πληθωρισμό που ήδη έχει αρχίσει να κτυπά  απειλητικά την πόρτα!
Που σημαίνει σταδιακή έλλειψη ειδών  και ακρίβεια.
Ο δημόσιος τομέας ήδη έχει δηλώσει στάση πληρωμών και δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα αναγκαία, τόσο για φάρμακα όσο και για άλλα αναγκαία πράγματα.
Η κατοχή της Ελλάδος συνέβη από τους Κομισάριους των Βρυξελών, οι οποίοι έχουν στήσει ένα σαθρό οικονομικό σύστημα της αρπαχτής και εισέβαλαν -ειδικά στις πιο αδύνατες χώρες-, με πολιορκητικό μηχανισμό τη Μίζα.
Με αυτό το οικονομικό σύστημα οι Κομισάριοι των Βρυξελών έχουν διαφθείρει πολλές κυβερνήσεις πολλών κρατών, διότι αναγόρευαν την μίζα σαν κινητήριο δύναμη της οικονομίας.
Αυτό το σύστημα είχε αρχίσει να καταρρέει εδώ και τρία  χρόνια (όταν το διαπίστωσαν οι άλλες αγορές)και οι επιτελείς  των Κομισάριων των Βρυξελών το ήξεραν πολύ καλά.
Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδος τα ξέρανε τα οικονομικά δεδομένα  από καιρό και δεν κάνανε τίποτα για να την αποτρέψουν την κρίση(να μεγαλώσει το χρέος),  γιατί ήθελαν ένα «αποδιοπομπαίο τράγο», για να δείξουν στους ευρωπαίους πολίτες, ότι την κρίση των Κομισάριων των Βρυξελών την έφερε η Ελλάδα, ενώ αντίθετα την κρίση την δημιούργησαν οι Κομισάριοι αποικιοκράτες  των Βρυξελών με την απληστία τους και το σαθρό οικονομικό σύστημα της αρπαχτής.
Η απληστία, η υπεροψία και η αλαζονεία των Κομισάριων των Βρυξελών,  η οποία κρατάει αιώνες, από τη εποχή της αποικιοκρατίας, τους σπρώχνει και πάλι στα γνωστά λημέρια τους!
Να τα φορτώσουν τα λάθη και την κρίση τους στους ιθαγενείς!!!
Η αντίσταση του ελληνικού λαού έχει να κάνει τόσο ενάντια στα ψέματα που εξαπολύουν συνεχώς οι Κομισάριοι των Βρυξελών,  για τις αιτίες της οικονομικής κρίσης όσο και στους ντόπιους Κομισάριους των ελληνικών κομμάτων, οι οποίοι αφού πήραν τα λύτρα της προδοσίας τους (δισεκατομμύρια Μίζες) όλα αυτά τα χρόνια, παρέδωσαν τον ελληνικό λαό ανυπεράσπιστο να πληρώσει τα σπασμένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου