Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πρασινο- Παπατζήδες


 Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πού είναι τα λεφτά ;

Άρχισαν Τα παπατζηλίκια και λαδώνουν και πάλι τα άντερά τους από το μέλι και το λάδι της εξουσίας που τρέχει και γεμίζει από τα νέα δάνεια των πακέτων και των μιζών των εργοστασίων της Καγκελαρίας των Βρυξελών που έφαγαν τόσα χρόνια!
Και τώρα κατακλέβουν τον Ελληνικό λαό!

Πρασινο-παπατζήδες οι οποίοι αφού έκαναν το απαραίτητο λίφτινγκ με οικολογικά συνθήματα  βρήκαν την ευκαιρία εκεί που η Ελλάδα έβλεπε το χάος που την οδήγησαν οι  Γαλαζο-παπατζήδες και ήθελε από κάπου  να πιαστεί, παρουσιάστηκαν  μπροστά του!!
Με προβιά Σωτήρα!!
Που είχαν τα λεφτά στο μανίκι!!
Και άρχισαν τα Παπατζηλίκια!
Εδώ πάπας, εκεί πάπας, που είναι ο Παπάς ;
Άντε τώρα να βρει ο ελληνικός λαός το Παπά με τους Πρασινο-Παπατζήδες που έμπλεξε και πάλι και κάθε μέρα  του λένε και νέα Πρασινο- παπατζηλίκια!
Με τους απαραίτητους  Αβαντοδόρους!!!
Κάποιους τεχνοκράτες από την Αλλοδαπή!!
Για Μόστρα !  
Να συγκινήσουν  και πάλι με τα «επιστημονικά» τερτίπια τους  τον Αφελή που θέλει ακόμη να πιστεύει ότι από τους Γαλοζοπράσινους Παπατζήδες της συμφοράς  θα βρει τον παπά- λύση!
Δυστυχώς 8 μήνες τώρα όποιο χαρτί και αν τραβάει  από κάτω βρίσκει τους ίδιους Κομματικούς πρασινο-Κομισάριους που όλη μέρα στήνουν τα επικοινωνιακά  παιχνίδια τους (όπως έκανε  και η ΝΔ)και βουλεύονται πως θα στήσουν, θα εξασφαλίσουν και θα διαιωνίσουν την εξουσία τους, αφού κατέκλεψαν, διότι είπαν ψέματα, ( αν δεν ήξεραν όφειλαν να ξέρουν) την ψήφο από τον Ελληνικό λαό.
Και μέσα σε οκτώ μήνες γέμισαν οι κοιλιές τους, άσπρισαν τα πρόσωπά τους, φόρεσαν τα μοντελάκια τους και  άπλωσαν κάτι σβέρκα  που δεν τους χωρούν ούτε τα πουκάμισά τους!
Με το Παπάς εκεί, Παπάς Εδώ!!!
Κατακλέβουν κάθε μέρα τον ελληνικό λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου