Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Αρχίζει η νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών!


Οι " Ύποπτοι" του ΠΑΣΟΚ σε πλήρη διωγμό!!
 Από χθες άρχισαν να εισβάλλουν σε σπίτια «υπόπτων» του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εξεδήλωσαν κατά κάποιο τρόπο αντιρρήσεις για την αυριανή ψηφοφορία του Μνημονίου-μνημοσύνου επί των ειδικών διατάξεων!
Οι οποίες οι περισσότερες διατάξεις εξορίζουν έλληνες εργαζόμενους σε χώρες τις μαύρης εργασίας και άλλους πολλούς σε τόπους εξορίας καταναγκαστικής δουλείας!




Τάγματα εφόδου της «Τάξης και Υπακουής» από χθες εισβάλουν σε στέκια των υπόπτων βουλευτών και τους διαμηνύουν ότι αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν τον  ΑΡΧΗΓΟ θα καρατομηθούν!
Από μεγάλο κανάλι των Αθηνών  Πρασινοφρουρός δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα προς τους "υπόπτους" ότι η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών δε θα χαριστεί σε κανένα!
Τρόμος και φόβος επικρατεί από χθες μέσα στη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και η αποψινή νύχτα προβλέπεται ότι θα έχει δραματικές εξελίξεις!
Ύποπτοι χαρακτηρίζονται και όσοι δε χειροκροτήσουν σήμερα τον Γιώργο Παπανδρέου!!
Ύποπτοι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα τάγματα «Τάξης και Υπακουής» θα θεωρηθούν και όσοι δε χειροκροτούν δυνατά και για πολύ ώρα μετά Την ομιλία του προέδρου διότι και αυτό θα θεωρηθεί δείγμα για τους Επιτρόπους του ΔΝΤ ότι ο πρόεδρος δεν ελέγχει τους υποτακτικούς τους και η δεύτερη δόση του Ναρκωτικού δε θα χορηγηθεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου