Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Έτσι θα Αλλάξουν τα Τρίκαλα!!


Μετά τη περισπούδαστη μελέτη του Αριστοτελείου

Η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων και τα εξής!!
     Παρόχθια διαδρομή πεζών - οχημάτων - αυτοκινούμενου οχήματος, μια διαδρομή που θα επεκταθεί και στο Βαρούσι (εναέρια, με φουσκωτά και οδοντωτή)!!!


    Δημιουργία μικρού δακτυλίου με την επέκταση των πεζοδρόμων, μονοδρομήσεις και αντιδρομήσεις οδών!!! (πανω - κάτω και μετά θα παίρνεις και θα κτυπάς το κεφάλι στον τοίχο),
    Διέλευση από την κεντρική πλατεία με ανύψωση ή υποβάθμιση(με άλμα επί κοντό και όποιος δεν την περνάει θα τρώει πρόστιμο, για να ξεχρεωθούμε γρήγορα)!!!,
    Διαδρομή τραμ σε κομβικά σημεία της πόλης με συνύπαρξη με τα mini bus(αυτά που χρεοκόπησαν θα τα επαναφέρουμε και θα τα σέρνουν άλογα),
    Αισθητικές κι άλλες παρεμβάσεις στις γέφυρες,!!(Ι Σύρματα για να απλώνουνε τα άπλυτα των δημοτικών αρχών)
   Στην κεντρική πλατεία της πόλης δημιουργία κατασκευής με αμφιθεατρικούς χώρους,(θα κρέμονται από αερόστατα και θα βάλουμε και τηλεσκόπια να βλέπουμε την Κόρη στον Κόζιακα).
Υπόγειους και συντριβάνια, αλλά και αρκετούς χρόνους πρασίνου, στο ύψος της διασταύρωσης της πλατείας με την οδό Κονδύλη(υπόγεια θα κατεβαίνεις τα 100 μέτρα και μετά θα στρίβεις αριστερά και θα βγαίνεις στα παραποτάμια όρια κοντά στα Μετέωρα και μετά ίσια για το ιστορικό Κέντρο).
    Ενοποίηση της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου με την κεντρική γέφυρα. Δημιουργία μικρής λίμνης και χώρων πρασίνου κι εκδηλώσεων κ.α.!!!
Καλά, χωράει και άλλα αυτή η Πλατεία!!!
Τι μικρή λίμνη την καταλαβαίνουμε, θα πιάνει από το φανάρι δεξιά θα φέρνει τροϊρου - τροϊρου και θα τελειώνει στο φανάρι αριστερά.
Τα κ. α. δεν καταλαβαίνουμε ;
Που θα μπουν τ΄ άλλα ; Κάτω από τη λίμνη ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου