Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πώς τα πλεονάσματα της Γερμανίας έγιναν τα χρέη της Ελλάδος


Πώς ξέπλυναν το «γκρίζο-μαύρο» χρήμα Ευρωπαίοι Ιθύνοντες

Και Χρεώνονταν στην Ελλάδα

30 χρόνια τώρα Ευρωπαίοι Ιθύνοντες (γαλλο-γερμανικά συμφέροντα) ξέπλυναν το «γκρίζο-μαύρο  χρήμα» μέσω της Ελλάδος

Γκρίζο–μαύρο χρήμα ήταν ότι στέλνονταν με τη μορφή επιδοτήσεων και απλήρωτων προγραμμάτων(πακέτων και μιζών) στην Ελλάδα. Δηλαδή χρήμα το οποίο δεν προέρχονταν από καμιά παραγωγική εργασία, αλλά ούτε και από κάποιο δανεισμό.
Όλο αυτό το Γκρίζο-μαύρο χρήμα που στέλνονταν, εν είδος πακέτων(Σοβιετικού τύπου), στην Ελλάδα ξαναεπέστρεφε (ξεπλυμένο) στην Ευρώπη (Γαλλία-Γερμανία κ.ά.)με την αγορά εκατομμυρίων


καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών(αυτοκίνητα-ηλεκτρικές συσκευές-φάρμακα-τηλέφωνα-κ.ά.
Για αυτό το λόγο και έκλειναν τα μάτια τους στον υπέρογκο δανεισμό της Ελλάδος, διότι όλο αυτό το αλισβερίσι του «γρίζου-μαύρου» χρήματος και του υπέρογκου δανεισμού της Ελλάδος κατέληγε στις τσέπες γερμανικών και γαλλικών επιχειρηματιών και τραπεζών.
Τώρα Γερμανοί και Γάλλοι παριστάνουν τις μωρές παρθένες και παριστάνουν τους έκπληκτους για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ενώ αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί όλης αυτής της εξυπνακίστικης φούσκας των Βρυξελών και του ξεπλύματος του «γρίζου» χρήματος(γριζο-μαύρο χρήμα(πλαστό-κάλπικο) είναι: ότι δεν αντιπροσωπεύει κάποια παραγωγική εργασία).
Δεν φτάνει που έστησαν όλη αυτή τη «κάλπικη μηχανή» μιας γρήγορης, αλλά σαθρής, οικονομικής ανάπτυξης της Γερμανίας και άλλων χωρών της Ευρώπης, ζητάνε και από πάνω τα ρέστα της ευρωπαϊκής Φούσκας και τα «σπασμένα» να τα πληρώσουν οι ευρωπαϊκοί λαοί(λιτότητα).
«Δείχνουν» τους Έλληνες (ως τους κακούς του προβλήματος)γιατί φοβούνται να δείξουν τον εαυτόν τους και κρύβονται από τους λαούς τους, για να αποφύγουν την καταδίκη της σαθρής(φούσκας) οικονομικής πολιτικής που εφάρμοσαν στην Ευρώπη επί 27 συναπτά έτη.
Συνάμα, η «Γκρίζα» φούσκα τους έθρεψε όλο αυτό το διάστημα και ένα πολιτικό ευρωπαϊκό προσωπικό (και στην Ελλάδα) μιζαδόρων, ανίκανων, φαυλοκρατών, κλεπτών, ιδιοτελών, τοκογλύφων, καιροσκόπων, ψευτών και το κακό συναπάντημα.
Παράλληλα δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, αλλά απεναντίας ζητούν αυτά τα λάθη τους να τα πληρώσουν και από πάνω οι ευρωπαϊκοί λαοί με παρατεταμένη λιτότητα(κόψιμο μισθών και συντάξεων, αύξηση ωρών εργασίας και χρονικού ορίου συνταξιοδότησης κ.ά.
Πηγή : http://agapopolin.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου