Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τι θα Ψηφίσουμε;

Αριστερά=Κοινωνία

Δεξιά=Οικογενειοκρατία

Αριστεροδεξιά=Κομματοκρατία

Αριστερά=Κοινωνία;;
Με την έννοια ότι η Αριστερά αποτελείται από ένα σύνολο πολιτών που τους ενώνει όχι το διαφορετικό οικογενειακό τους εισόδημα, αλλά το κοινό εισόδημα των ανθρωπιστικών και κοινωνικών αξιών, αγαθών και δικαιωμάτων, το οποίο το συνδιαμορφώνει το σύνολο των πολιτών με δημοκρατικές


 διαδικασίες, άλλοτε με συναινετικές αρχές και άλλοτε με την αρχή της πλειοψηφίας από 51% έως και 70%, όπως και με τις διαδικασίες της Άμεσης δημοκρατίας των δημοψηφισμάτων με την αρχή της πλειοψηφίας του 51% και άνω!
Η Αριστερά τάσσεται υπέρ των δημοκρατικών πολιτευμάτων και των απλών αναλογικών εκλογικών συστημάτων που ακόμη δεν έχουν εφαρμοστεί στην Ελλάδα(εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις)
Το χρώμα της Αριστεράς είναι το Κόκκινο.

Δεξιά=Οικογενειοκρατία;;
Με την έννοια ότι η Δεξιά αποτελείται από ένα σύνολο οικογενειών που τους ενώνει συνήθως το οικογενειακό τους εισόδημα και αποτελούν μια τάξη(πλουσίων οικογενειών) που αναγνωρίζονται μεταξύ τους!
Με κριτήριο το ύψος της ιδιωτικής περιουσίας τους(και ελάχιστα το ύψος της μόρφωσης που συμβαίνει περισσότερο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) και  η κοινωνικότητά τους συνήθως εξαντλείται σε φιλανθρωπίες και φιλανθρωπικά σωματεία και όταν καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα, στα ρουσφέτια.
Η Δεξιά τάσσεται υπέρ των ολιγαρχικών πολιτευμάτων και υπέρ των πλειοψηφικών εκλογικών συστημάτων, όπως το σημερινό, για να διατηρεί επί μακρόν τα κεκτημένα της.
Το χρώμα της Δεξιάς είναι το Μπλε.

Αριστεροδεξιά= Κομματοκρατία;;
Με την έννοια ότι η Αριστεροδεξιά αποτελείται από οικογενειακά περιχαρακωμένα κόμματα που δρουν και συμπεριφέρονται σαν μεγάλες οικογένειες, κάθε είδους.
Οικογενειακά κόμματα  Ιδεολογικής Πίστης, Καθαρότητας, Τιμής και Αίματος, κλπ.
Πίστευε και μη ερεύνα. «Ένας είναι ο αρχηγός».
Κόμματα τα οποία άμα λάχει κατεβάζουν και τανκς ενίοτε!
Κόμματα που άμα λάχει κατεβάζουν διακόπτες, κλείνουν δρόμους και γενικά νεκρώνουν κάθε δημόσια υπηρεσία!
Και αν λάχει, διορίζουν όποιον γουστάρει ο αρχηγός του κόμματος και στη συνέχεια όποιον γουστάρουν όλοι που κατέχουν θέσεις στην ιεραρχία του κόμματος, όπως γινότανε πριν λίγα χρόνια.
Και αν λάχει, Αμερικανοί, Άγγλοι, Πορτογάλοι (Μπαρόζο), διορίζουν όποιον ή όποια κυβέρνηση θέλουν, όπως έγινε πρόσφατα!
Διορίζουν πρωθυπουργό τον Παπαδήμο και μετά τον Σαμαρά+Βενιζέλο+Κουβέλη!
Όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, να κυβερνά το διορισμένο σχήμα Σαμαράς+Βενιζέλος με ποσοστό 25%.
Το χρώμα της Αριστεροδεξιάς είναι το Μωβ.


Πολλά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι πολλές διαπλέκομενες δημοσκοπικές  εταιρίες ωρύονται καθημερινά  με ανύπαρκτα διλλήματα που δεν έχουν καμιά σχέση με την πολιτική ταυτότητα των κομμάτων μόνο και μόνο για να σπείρουν τη σύγχυση, τον πανικό και το φόβο!
Αγνοήστε τα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου