Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ακροδεξιοί στήριξαν εκλεγέντες δημάρχους της ΝΔ στα Τρίκαλα



Ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ έδωσαν τη νίκη σε υποψηφίους της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές 2014

Στελέχη της ΝΔ από μέρες και καθημερινά έρχονταν σε επαφή με στελέχη της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ, προσπαθώντας να τους πείσουν(ότι έκανε και ο Μπαλτάκος) ότι πρέπει να στηρίξουν τους υποψηφίους της ΝΔ στους δήμους, επειδή εκείνοι δεν συμμετείχαν με δικούς τους κομματικούς 


συνδυασμούς, βάζοντας στους συνδυασμούς τους δευτερότερα στελέχη που δεν είναι πολύ γνωστά για τις ακροδεξιές και τις χουντικές απόψεις τους.
Το κομματικό επιτελείο της ΝΔ και πολλές εκλογικές επιτροπές υποψηφίων δημάρχων δούλεψαν προς δυο κύριες κατευθύνσεις.
 Μια ομάδα επιδίωξε επαφές με γνωστούς ακροδεξιούς της ΝΔ που  στο παρελθόν είχαν εκφράσει δημόσια ρατσιστικές απόψεις και χρήση βίας σε μειονοτικές ομάδες της κοινωνίας, προκειμένου να προσεταιρίσουν τους ψηφοφόρους τους, τάζοντάς διάφορα. Και μια άλλη ομάδα γνωστή για την επιρροή της σε ψηφοφόρους της αριστεράς(ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ) ήρθε σε επαφή και με παράγοντες της αριστεράς, υποσχόμενοι ότι με η ψήφος των αριστερών ψηφοφόρων κατά των υποψήφιων του ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ θα ήταν μια τιμωριτική ψήφος εναντίον της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Το σχέδιο πέτυχε και  πολλοί υποψήφιοι στους δήμους των Τρικάλων που στηρίζονταν από το ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ πιάστηκαν εντελώς στον ύπνο τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου