Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας στα Τρίκαλα



Η ΕΛΠΙΔΑ της Ελλάδας χτυπά στα Τρίκαλα

Η Ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει!
Ο φόβος φεύγει, η τρόικα φεύγει, η ελπίδα έρχεται, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται. Το μαύρο μπλοκ, η μαύρη πολιτική, η μαύρη προπαγάνδα δεν έπιασε.
Από τα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στέλνει νικηφόρο μήνυμα για τη μεγάλη 


νίκη. Αύριο Κυριακή στις 10:30 ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στα Τρίκαλα σε συνάντηση
με τους παραγωγικούς και με τους κτηνοτροφικούς φορείς των Τρικάλων και όχι μόνο και θα μιλήσει,  διεξοδικά για την ανασυγκρότηση της παραγωγικής δραστηριότητας της περιοχής και για την ανασυγκρότηση της κτηνοτροφικής και αγροτικής οικονομίας.
Το απόγευμα της ίδια μέρας οι υποψήφιοι βουλευτές,  μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ σε πανστρατιά σαρώνουν από μέρες κάθε γωνιά του νομού Τρικάλων για να φτάει το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ σε κάθε γωνιά της χώρας. Αύριο  Κυριακή μετά την θριαμβευτική επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα το νικηφόρο κομβόι της μεγάλης νικηφόρας πορείας με επικεφαλής τους υποψήφιους του νομού Τρικάλων θα επισκεφτεί :- 5:30μμ: Αχλαδοχώρι -5:50μμ: Διάσελο-6:45μμ: Γριζάνο-7:45μμ: Παναγίτσα με την Παναγιώτα Δριτσέλη, τον Δημήτρη  Καπέλα  και τον Σάκη Παπαδόπουλο. Στις 5:30μμ: στο Κεραμίδι-6:00μμ: στην Πηνειάδα-6:45μμ: στο Ζάρκο με τους υποψήφιους βουλευτές, Αγγέλα Κομπόλια, Γιώργο Παπασίμο και Χρήστο Σιμορέλη Στις 8:00μμ όλοι οι υποψήφιοι θα βρίσκονται στο ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, για την κεντρική ομιλία της ημέρας.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου