Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τα Κανάλια θέλουν Ακυβερνησία



Για να έχουν Ασυλία

Αλεπούδες των καναλαρχών

Του Γιάννη φορόλα

Το βρώμικο παιχνίδι πολλών καναλιών σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.
Δεν τους ενδιαφέρει πια η νίκη του Σύριζα, η οποία δεν μπορούν με τίποτα πια να την ανατρέψουν και έχουν βάλει σαν στόχο να εμποδίσουν την Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ για να τον έχουν μετά στο 


τσεπάκι τους ή υπό μερικό έλεγχο στις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις.
Στις προηγούμενες εκλογές ωρύονταν για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και ήταν υπέρ των δυο μεγάλων κομμάτων και του δικομματισμού, με το επιχείρημα ότι ο πολυκερματισμός του εκλογικού σώματος φέρνει ακυβερνησία. Τώρα άλλαξαν τροπάρι, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια καινούργια δύναμη και μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να την αλώσουν και διαισθάνονται τον κίνδυνο που διατρέχει η ασυλία  που απολάμβαναν όλα αυτά τα χρόνια.
Σε αυτή τη τακτική εντάσσεται και η προσπάθεια του ΣΤΑΡ και η εκπομπή του Χατζηνικολάου, οποίος επιφύλαξε για τον Γ. Παπανδρέου – τον καταστροφέα της Ελλάδας-να κλείσει την εκπομπή του λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση.
Σκοπός τους να βάλουν και τον Παπανδρέου στο παιχνίδι-που αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει το όριο του 3%- στη βουλή, για να ανακόψουν την τελευταία εβδομάδα την Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστό εξαρτάται από πόσα μικρά κόμματα θα καταφέρουν να περάσουν το όριο του 3%.
Αλεπούδες της δημοσιογραφίας έχουν ενορχηστρώσει ένα ύπουλο πόλεμο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που όσο και να προσπαθούν να φανούν ως δήθεν αντικειμενικοί φαίνεται πια καθαρά τι υπηρετούν.
Σκοπός τους να διατηρήσουν τα αφεντικά τους και τη πλήρη ασυλία που απολαμβάνουν όλα αυτά τα χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού  και χωρίς να πληρώνουν κανένα ευρώ και να εκπέμπουν σε εθνική κλίμακα εντελώς τζάμπα και να χρυσοπληρώνουν όσους έως τώρα έχουν παίξει βρώμικο παιχνίδι, κρύβοντας την μνημονιακή αλήθεια που αλυσόδεσε τον ελληνικό λαό με χρέη που κατασπατάλησαν αυτοί και οι πάτρωνές τους όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου