Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια



Το σύνθημα των υποψηφίων της ΝΔ

Και τα τρία τα ξεπούλησαν με το πιο άθλιο τρόπο.

Την πατρίδα την ξεπούλησαν στις ορέξεις της Μέρκελ και στην αλαζονική ηγεμονία της Γερμανίας, κάνοντας την Ελλάδα αποικία χρέους, και αποικία των ντόπιων  μεγάλων οικονομικών  συμφερόντων!
Εσωτερικά και εξωτερικά για μια ακόμη φορά την πατρίδα την ξεπουλήσανε!!
Την ελληνική οικογένεια την διαλύσανε, αρχίζοντας από την πρώτη κατοικία, την άγρια φορολογία, το 


κόψιμο των μισθών και των συντάξεων, την ανεργία, διαλύοντας τα ελληνικά νοικοκυριά και αναγκάζοντας πολλούς νέους να ξενιτευτούν για βρούνε έναν μισθό με αξιοπρέπεια!
Τη θρησκεία τη λοιδόρησαν με τις πράξεις τους και την έκαναν αναξιόπιστη με την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό τους, κάνοντας με το ένα χέρι μεγάλο σταυρό και να είναι πρώτοι στις θρησκευτικές και εκκλησιαστικές πρωτοκαθεδρίες και γονυκλισίες και από άλλο χέρι έχουν κατακλέψει και κατακλέβουν τους χριστιανούς με κάθε τρόπο!


Είναι γνωστό από ανέκαθεν ότι εκείνοι που επαίρονται καθημερινά για την πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια είναι οι μεγαλύτεροι πατριδοκάπηλοι και θρησκοκάπηλοι από καταβολής κόσμου!
Αυτά τα συνθήματα θυμήθηκαν και πάλι οι υποψήφιοι της ΝΔ των Τρικάλων για να συγκινήσουν τους οπαδούς τους, αλλά αυτή τη φορά  οι νεοδημοκράτες τους γύρισαν την πλάτη και θα την εισπράξουν αυτή την ασυνέπειά τους και τον φαρισαϊσμό τους στις 26 του Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου