Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η Κηδεία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή



Απεβίωσε η δεξιά του ΠΑΣΟΚ και η ακροδεξιά ΝΔ

Του Γιάννη Φορόλα

‘Έπεσε η αυλαία

Ετοιμάζονται οι τεθλιμμένοι συγγενείς για την κηδεία της σωρού.
Έξη μήνες ήταν διασωληνωμένο  και με τεχνική αναπνοή το σώμα και τράβηξαν τις πρίζες οι ίδιοι οι ευρωπαίοι γιατροί με επικεφαλής τον προεξάρχοντα αναισθησιολόγο,  Μέρκελη, οι οποίοι είχαν 


αποφανθεί από καιρό ότι αυτό το κομματικό κυβερνητικό σώμα κλινικά είναι νεκρό. Ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε, ας πάει τώρα στη φυσική κατάληξη που έχει κάθε νεκρό κομματικό σώμα και μάλιστα δεξιό και ακροδεξιό μαζί, στη ταφή του.
Τώρα ωρύονται με  γοερά κλάματα οι τεθλιμμένοι ακροδεξιοί οι οποίοι αισθάνονται περισσότερο την ορφάνια και δεν ξέρουν ποια θα είναι η επόμενη  μέρα.
 Έχουν χωρισθεί οι ακροδεξιοί της ΝΔ σε 2-3 παρατάξεις, άλλοι θέλουν να πάνε με τη Χρυσή Αυγή, άλλοι με τον Μπαλτάκο και άλλοι να πάρουν τα τσεκούρια να τα τροχίσουν.
Βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, δεν το περίμεναν αυτό το τέλος, τους έπιασε στον ύπνο, εκεί που τους έδινε ελπίδες ο Μέρκελη, ότι υπάρχει περίπτωση να αναρρώσει το κομματικό σώμα, ξαφνικά τράβηξε τις πρίζες και τέλος.
Πολλοί ακροδεξιοί τεθλιμμένοι συγγενείς  βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και άρχισαν να δίνουν κατάρες σε όλους εκείνους που χαίρονται τώρα για την απώλεια του λατρεμένου τους  νεκρού. Οι Σπαρακτικές φωνές και οι κραυγές των ακροδεξιών γυναικών οι οποίες βρίσκονταν συνεχώς στο πλάι του όλες αυτές τις τελευταίες μέρες απαρηγόρητες για το χαμό του κυβερνητικού σώματος  σκέφτονται να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια και να κλειστούν στη μονή Βατοπεδίου.
Οι δεξιοί τεθλιμμένοι του ΠΑΣΟΚ είναι πιο ψύχραιμοι στην απώλεια, διότι με το μοιραίο απαλλάχτηκαν και από τον συνιδιοκτήτη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος από καιρό προσπαθούσε να τραβήξει τις πρίζες για να λιγοστέψει ο χρόνος του κυβερνητικού αρρωστημένου σώματος για να απελευθερωθεί από τα δεσμά της συγγένειας και να τραβήξει τον δικό του δρόμου που πιθανόν θα καταλήξει σε κάποιο μακρινό νησί για να παίζει την αγαπημένη του κιθάρα.
Η κηδεία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή εν πλήρη τυμπάνοις και μουσικής υπόκρουσης εθνικιστικών εμβατήριων και αναμένεται να εκφωνηθούν οι παρηγορητικοί λόγοι μετά το πέρας της νεκρώσιμης μνημονιακής ακολουθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου