Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Παναγιώτα Δριτσέλη Α’ Γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής



Αναβάθμισε τον κοινοβουλευτικό ρόλο της στην Βουλή των Ελλήνων

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 216 συναδέλφους βουλευτές για την θετική ψήφο τους στο πρόσωπό μου και για την τιμή μου που έκαναν να με εκλέξουν Α’ Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων. Θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω και να δεσμευτώ ενώπιον των Ελλήνων πολιτών ότι το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την 


αναβάθμιση του ρόλου του Κοινοβουλίου, για την ανύψωση του κοινοβουλευτισμού και για την ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών».
Για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο δήλωσε τα εξης:
"Η νέα κοινοβουλευτική περίοδος ξεκινά με μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες για τους πολίτες. Όλοι εμείς, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε τον ελληνικό λαό στην Εθνική Αντιπροσωπεία θα δώσουμε τον μεγάλο αγώνα της κοινωνικής, οικονομικής και θεσμικής ανασυγκρότησης. Με τον ενθουσιασμό της μεγάλης νίκης παλεύουμε για δικαιοσύνη και τερματισμό της λιτότητας. Σήμερα ξεκινάμε την δύσκολη και όμορφη πορεία για την αλλαγή. Με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας και με αφοσίωση στην δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλούς αγώνες!".
 Παναγιώτα Δριτσέλη
Βουλευτής Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ
Α’ Γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων

1 σχόλιο:

  1. τον τοπικό κομματικό και πολιτικό ρόλο της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ πότε θα το αναβαθμίσουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή