Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Οι Ζηλιαρόγατοι του ΣΥΡΙΖΑ



Ρίχνουν νερό στη μαύρη αντίδραση της άκρας δεξιάς

Ενοχλούνται από την προβολή του Γιάνη Βαρουφάκη, μαθημένοι οι περισσότεροι να παράγουν πολιτική  πίσω από κλειστές κομματικές πόρτες και μαύρες ιδεολογικές κουρτίνες.
Δεν τους αρέσει η πολιτική της Διαφάνειας και του καθαρού πολιτικού λόγου. Να μη βγαίνουν όλα στη φόρα, όπως είπε και ένας άσχετος παρουσιαστής-προπαγανδιστής μεγάλου Α.Α.Α καναλιού, 


διότι αν βγαίνουν όλα στη φόρα οι προπαγανδιστές των καναλιών και τα ΜΜΕ δε θα μπορούν να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα κάθε μέρα.
Αλλά καταλαβαίνει κανείς το ρόλο των πουλημένων καναλιών που προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια μέσα στις πολιτικές τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν καταλαβαίνουν όμως του ζηλιαρόγατους Συριζαίους  και ιδιαίτερα τη σύνταξη της ΑΥΓΗΣ που τους ενοχλεί η προβολή του Γ. Βαρουφάκη που δεν υπολείπεται της προβολής άλλων υπουργών της Ευρωζώνης, άλλων χωρών, οι οποίοι με τις συνεντεύξεις τους  διαμορφώνουν κλίμα και αυτό αποτελεί ουσιαστικό μέρος της πολιτικής.
Σε αυτές τις συνεντεύξεις δεν λέγονται αρλούμπες, όπως συμβαίνει πολλάκις στην Ελλάδα από άσχετους υπουργούς των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, αλλά ουσιαστικά πράγματα τα οποία ενδιαφέρουν όλους τους πολίτες που ψήφισαν ή δεν ψήφισαν Σύριζα.
Από πού νομίζουν αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες του  ΣΥΡΙΖΑ ότι  η Αριστερή κυβέρνηση  συγκεντρώνει τόσο μεγάλα ποσοστά αποδοχής;
Προτιμούν φαίνεται την εσωστρέφεια των αριστερών κομμάτων (τρεις και ο κούκος)και την επιστροφή στη μίζερη ιδεοληπτική αντιπαράθεση μακριά από τα πραγματικά και τα συγκεκριμένα προβλήματα των πολιτών.
Τη σοβαρότητά της άλλωστε η ΑΥΓΗ, σαν γνήσιο κομματικό όργανο, πολλές φορές με ιδεοληπτικές παρωπίδες  τη φανέρωσε και τη φανερώνει στο μικρό τιράζ των φύλλων που πουλάει, στην αστοχία της (με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό) με το σκίτσο του Σόιμπλε την στιγμή που ο υπουργός των οικονομικών της Ελλάδας έδινε την ύστατη μάχη για την αξιοπρέπεια της χώρας, και τώρα τα βάζει με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Γιάνη Βαρουφάκη γιατί ο Βαρουφάκης εκτός από γνώστης των οικονομικών προβλημάτων είναι και γοητευτικός και περιζήτητος, ενώ αυτοί απολαμβάνουν τη απέχθεια και την αφάνεια.
Το είχαμε επισημάνει ότι εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρα θα είναι και εντός του κόμματος,(σ΄αυτή τη κατηγορία δεν περιελαμβάνονται οι πολιτικοί και οι ιδεολογικοί αντίπαλοι μιας κυρίαρχης ομάδας που είναι ένα υγιές φαινόμενο να υπάρχουν εντός των κομμάτων), αλλά πολιτικές πρακτικές και ιδεοληπτικές αγκυλώσεις ή και άγνοια οι οποίες ταυτιζόμενες πολλές φορές με τα αντιπολιτευόμενα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνουν νερό στη μαύρη αντίδραση της άκρας δεξιάς και στα πουλημένα κανάλια της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου