Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Το αδάμαστόν του γένους ίσως ενωθεί εκ νέου»



Αλλαγή πορείας προς το μέλλον ή στασιμότητα στην ύφεση της «ΕΕ» των καταπιεστών, στην επαιτεία και στην ταπείνωση;

Του Βάϊου Φασούλα

Μάγοι, μάγισσες και φακίρηδες, αρχιτέκτονες, σιωνιστές και μασόνοι, καιροσκόποι, κερδοσκόποι και γυρολόγοι, μισαλλόδοξοι, σαδιστές και ρατσιστές, λινκβινταριστές, κομματικοί τρομοκράτες και ευρωδούλοι, αμοραλιστές, φραμασόνοι και οπορτουνιστές, «άνθρωποι» μιάσματα, ανθέλληνες και


 ευρωπαϊκα μπακίρια, λακέδες, κλέφτες και λαμόγια, όλα αυτά και άλλα πολλά, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας που αδιάκοπα και ανελέητα τον «δέρνουν» και ταπεινώνουν την Ελλάδα οι άγριοι του βορρά, ας βροντήξει το χέρι του στα άντρα της ευρωλυκοφωλιάς. Την ίδια στιγμή θα διαλυθούν σαν ίσκιοι μαζί και όλα τα μιάσματα-μεταλαγμένα κομματικά δίποδα της Ελλάδας, που επιμένουν με κάθε τρόπο τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα. Και αυτά, θα σκορπίσουν σαν δηλητηριασμένη σκόνη, θα χαθούν στη βροντή που θα προξενήσει ο ολετήρας.

Δε θα σχολιάσουμε περισσότερα γύρω από τις ληστρικές επιδρομές της Ε.Ε. και το γενικό κατάντημά της, αν έκαναν καλά οι γερμανοί καγκελάριοι με την ένωσή τους και τα φόρτωσαν όλα στις πλάτες του λαού και των άλλων Πολιτών που ζουν στη χώρα αυτή, αλλά καλά θα είναι τα πολικά κόμματα στην Ελλάδα ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ με διάφορα ψέματα τα οποία δε τους τιμούν. Χρόνια τώρα περιμένουμε βελτίωση στην ανεργία. Αποτέλεσμα μηδέν ή και κάτω από το μηδέν. Και ο μεγάλος κίνδυνος δεν είναι ο ληστής, αλλά ο ψεύτης. Ψέμα, ψέμα, ψέμα, οδηγούν τους ανέργους στα άκρα· στο εκκρεμές· στη σφύρα και στον άκμονα. Μένει μόνο να δούμε τι «μέταλλο» θα βγει; Κάτι που μόνο οι αλχημιστές πολιτικοί γνωρίζουν. (Απόσπασμα από το «Α χ !   ε τ ο ύ τ ο   τ ο ν   α ι ώ ν α !» Αφιέρωμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση των ληστών και των ανέργων (12ον) Ε .Ε.  Γερμανία  Φεβρουάριος 20  2005)

Είμαστε εδώ και περιμένουμε να σημάνει το καθοδόν προς το μέλλον αφήνοντας πίσω στις δικές της σκιές την «ΕΕ», που κάποτε την είχαμε θαυμάσει και ερωτευθεί και τους… ηγέτες της που τη χάλασαν…

 Prost, Europa! Prost! Δεν έμαθες να πίνεις το κρασί και να μη σε πίνει. Πιες και τούτη τη φορά απ’ το κρασί των κατασκευασμένων «θεών» σου του χτες και του σήμερα…!

Ε.Ε. –Τρίκαλα  Ιούνιος 26 2015 Web: www.fasoulas.de  *  e-mail: vaios@fasoulas.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου