Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Στον ρου της συνεχόμενης αποδόμησης της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» και των λαών της



 Το τελευταίο αυταρχικό-φασιστικό καθεστώς όλων των εποχών το περνάμε σήμερα

Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας

            Το τελευταίο καθεστώς ευρωπαϊκής καταισχύνης, κομματικής παράνοιας και επιβολής βάρβαρων μέτρων, το περνάμε σήμερα. Ένα καθεστώς πλαισιωμένο από αρπάχτρες και ληστές, ψεύτες και υποκριτές, δίποδα που θυμίζουν άνθρωπο και οδηγούν λαούς και πολιτισμούς στην καταστροφή δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα «σύγχρονο» φασιστικό καθεστώς.
  Αν ρίξουμε μια ματιά στο ευρωκοινοβούλιο θα δούμε μαζεμένους τους 


κηφήνες (επιτρόπους, βουλευτές προέδρους κομμάτων και κυβερνήτες λαών), που ρουφούν το αίμα των λαών και μέσω ληστρικών μεθόδων και φασιστικών μέτρων προσπαθούν να τους χαλιναγωγήσουν και με απάνθρωπη βία-καταστολή να τους τσακίσουν, να τους περιθωριοποιήσουν και να τους εγκλωβίσουν σε γύψινα γκέτο. Ένα «συμπαγές» μίγμα, ένα μίγμα από κείνα που έστηναν παλιά απόρθητους πύργους και μεταγενέστερα στρατόπεδα συγκέντρωσης και φουγάρα. Αυτή είναι η «ΕΕ»! Έτσι φαίνετε και έτσι δείχνει. Άλλοτε να φασιστοφέρνει, άλλοτε να συμπεριφέρεται σαν πόρνη και πότε σαν ζητιάνα και υπόδουλη, όπως αυτό τον καιρό. Αυτό αντανακλά σε όλα τα μέλη της-κράτη και ιδιαίτερα στα μικρά όπου και αποδεκατίζονται κυριολεκτικά.
   Το τελευταίο φασιστικό καθεστώς όλων των εποχών το περνάμε σήμερα. Το πολυπλόκαμο χταπόδι του σιωνοφασιστικού κεφαλαίου ζει την τελευταία του «νίκη». Στον ρου της επιδείνωσης της φτώχειας και της εξαθλίωσης που μέσω της «κρίσης» έφερε στους λαούς, όπως τα πράγματα εξελίσσονται η διάρκειά του έχει ημερομηνία λήξης. Δεν χρειάζεται να τρέξει κανείς σε άλλες χώρες να δει το θηρίο που λέγετε κεφάλαιο. Το βλέπουμε και στην Ελλάδα.
       Λοιπόν, ημερομηνία λήξης έχει και το καθεστώς στην Ελλάδα όπου την έσπρωξε στον πάτο ο εντολοδόχος-υπουργός κ. Βενιζέλος, ο οποίος την παρέλαβε μέσα από τον «σοσιαλιστικό» χωρίς επιστροφή μονόδρομο των τελευταίων δυναστειών πρωθυπουργού. Τα πονηρά μηνύματα και τα διλήμματα που στέλνουν μέσα από τα βρώμικα κανάλια και προπάντων οι φασιστικές πράξεις… ναι καλά το λέμε, Πολίτες, φασιστικά τα έργα και τα μέτρα του Πασόκ…, έφεραν την Ελλάδα στα νύχια των μηχανισμών της τρόικας και του ΔΝΤ.
        Αν κάποιος διαφωνεί ως προ τους χαρακτηρισμούς «φασιστικά - φασιστικούς» ας μας φωτίσει κάποιος τολμηρός «σοσιαλιστής» και να μας πει αν ο κλασικός φασισμός έχει να ζηλέψει τίποτα από τον σημερινό, μάλιστα με… σοσιαλιστικές προδιαγραφές που στρίμωξαν και οδήγησαν τη χώρα μας στο χάος.             Ιδιαίτερα το οικονομικό χάος που οικοδομήθηκε μετά την πτώση της χούντας και μετά από εφτά χρόνια καταπάτησης ελευθεριών και αξιών ξηλώθηκε από το λαό (το ίδιο θα πάθουν και οι σημερινοί ηγέτες και θα πάθουν χειρότερα), από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, φεύγοντας, η χούντα, δεν άφησε χρέος. Αυτοί λοιπόν, οι σημερινοί, (μάλιστα είναι και η γενιά του Πολυτεχνείου και υπερηφανεύονται και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια) που στο στόμα τους πιπιλίζουν λόγια περί δημοκρατίας και δε συμμαζεύεται, το μόνο που δεν έκαναν ακόμα -προς το παρόν τουλάχιστον- είναι ότι δεν έβγαλαν τα τανκ στους δρόμους να διαλύσουν τους Πολίτες, ανάμεσα και τους ψηφοφόρους τους.
        Βέβαια, τότε υπήρχαν τα τανκ που έριξαν στο δρόμο οι συνταγματάρχες, σήμερα υπάρχουν άλλα μέσα, «συμβατικά» σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι πιο σκληρά και από κείνα του κ. Βενιζέλου, περιστοιχισμένα με τα χρώματα του κόκκινου και του μαύρου. Μέτρα καταστολής, τα λένε, γνωστά ως «μπάτσοι», που τους εκπαιδεύουν να βαράνε και να ματώνουν τον κόσμο έτσι που να συντηρείται το μίσος μεταξύ Πολιτών και αστυνομικών-δηλαδή κοινωνίας και κράτους. Μάλιστα μαθαίνουμε πως τροφοδοτούνται με σύγχρονο εξοπλισμό προκειμένου να αντιμετωπίσουν… «τρομοκράτες», Πολίτες που αντιστέκονται στα αντικοινωνικά και αντιδημοκρατικά μέτρα. Πολίτες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Πολίτες των πέτρινων μαύρων εποχών που διαδήλωναν τις αντιθέσεις τους ενάντια στα φασιστικά συστήματα που μετά την απελευθέρωση της Τουρκοκρατίας ακολούθησαν στην Ελλάδα μέχρι το τελευταίο φασιστικό καθεστώς ή μάλλον το προτελευταίο διότι το τελευταίο το περνάμε σήμερα.
       Επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί για την ΕΛ.ΑΣ, πώς θα έπρεπε να λειτουργεί και πώς λειτουργεί λάθος και όχι μόνο. Έχουμε αναφερθεί λέγοντας-γράφοντας ότι και οι «μπάτσοι» είναι παιδιά της δικής μας κοινωνίας και ότι η χειραφέτηση ανάμεσα Πολίτη και Αστυνομικού είναι παραπάνω από αναγκαία. Όμως σήμερα, με όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο, θα περιμένουμε από τους σημερινούς αστυνομικούς, (ΕΛ.ΑΣ) όπως και όπου αυτοί είναι επανδρωμένοι στο βρώμικο από κάθε άποψη σύστημα, να στρέψουν τα «όπλα» τους προς τις ελίτ της καθεστηκυίας τάξης. Να δυναμώσουν τις κινητοποιήσεις τους και τις ανθρώπινες διεκδικήσεις τους…. οι πενιχροί μισθοί τους –όχι μόνο τώρα που έχουμε «κρίση»- ανέκαθεν αποτελούν το πιο ελεεινό δημόσιο εκμεταλλεύσιμο ανθρώπινο προϊόν κι αυτό επίσης αποτελεί ένα επιπρόσθετο στοιχείο ότι την εκμετάλλευση την έχουν στο πετσί τους και παν’ απ’ όλα να πάψουν να βλέπουν τους Πολίτες σαν εχθρό, τουλάχιστον όσο υπάρχουν ακόμα έλληνες σ’ αυτό το Σώμα!!. Οι Πολίτες αλλιώς περιμένανε την αστυνομία, δημοκρατική και φιλική και όχι αιματηρό πολλές φορές διώκτη του λαού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Είναι παραπάνω  από βέβαιο ότι το εν λόγω Σώμα έχει βρει το μπελά του έναντι των Πολιτών και αντίστοιχα, αλλά η ευημερία, η πρόοδος και η ειρήνη μιας χώρας δεν μπορεί να έχει μέλλον όταν τα πάντα στρωματοποιούνται και τα σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούνται για τη βία- τρομοκρατία με βία. Να γιατί γίνεται αναφορά περί φασισμού και τρομοκρατίας και κλείνοντας επισημαίνουμε ότι για την ανατροπή αυτού του ανήθικου κατεστημένου καλά είναι και η ΕΛ.ΑΣ να παίξει το ρόλο της. Ίσως, λέμε ίσως, το πρόσφατο νομοσχέδιο του χαρατσιού δεν θα υπερψηφίζονταν με 154 ψήφους.
Καλό μήνα
 Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Οκτώβρης  01 2011  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου