Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Το ελληνικό κοινοβούλιο, τα κόμματα, οι βουλευτές, ο σκοπός!



Ο ύπνος πάει σύννεφο

Γράφει ο Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Παρόλο που τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τα κόμματα και οι βουλευτές, την υπερψήφισαν για Πρόεδρο του κοινοβουλίου, τα ίδια κόμματα και οι βουλευτές την έδιωξαν με τους πιο πρωτόγνωρους τρόπους. Βέβαια κατ’ εμάς την εκτόπισαν προκειμένου να έχουνε ραχάτι και για ύπνο αλλά πιότερο για 


κοινοβουλευτική αναρχία άνευ προηγουμένου, όπως την γνωρίζαμε και κάποια στιγμή, χτες (31-10-2015), στο...κρατικό κανάλι πήρε το μάτι μας την «αντιπαράθεση» βουλευτών και υπουργών για θέματα καυγά…,(εμείς αυτό καταλάβαμε…,)

Όπως πάντα έτσι και σήμερα (χτες) άξιον προσοχής στάθηκε η μηδενική συμπεριφορά τους με την οποία ρεζιλεύουν όχι μόνο το κοινοβούλιο αλλά ολόκληρη την Ελλάδα και τον ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδας. Είναι πολύ γελασμένοι οι βουλευτές όταν γκαρίζουν…, (επιτρέψτε μας τη φράση, με αυτό τον «διάλογο» που ασκούν, μπορούμε και εμείς να… επικοινωνούμε…,) στην αίθουσα και κάνουν τα έδρανα να τρίζουν από ντροπή αν νομίζουν πως με το ούρλιασμα που κάνουν, που θυμίζουν ή μοιάζουν με εκείνα της πόρνη που βιάζεται, αν νομίζουν ότι η «πολιτική» «αντιπαράθεση», τους ανεβάζει. Αλλά αυτό θέλανε και θέλουνε· να δείχνουν την κομματική τους ρύπανση και το επίπεδό τους. Έτσι λοιπόν αυτούς που ψηφίζουν οι ψηφοφόροι τους, είναι υποχρεωμένοι να τους ανέχονται· κι αυτό γίνεται.

Με τον εκτοπισμό της πρώην προέδρου της βουλής..., που προσπάθησε να βάλει κάποια σειρά και να πατάξει το λούμπεν βουλευτικό σώμα..., τώρα βρήκαν τη χαρά τους. Και τα κινητά τους θα δουλεύουν, και ο ύπνος θα πάει σύννεφο, και ο μισθάκος -πλήρωνε βλάκα έλληνα τους κηφήνες- ρολόι με όλα τα ... προαπαιτούμενα, όπως ακούμε τελευταία παρεμπιπτόντως.

Βέβαια στο ότι αναφερόμαστε στο ρόλο που έπαιξε στο μικρό διάστημα ως πρόεδρος της βουλής η κα Κωνσταντοπούλου, δε σημαίνει ότι συμφωνούσαμε ή συμφωνούμε στις ιδέες της, όταν συχνά διαπιστώνουμε ότι οι ιδέες έχουν πεθάνει ή τις έχουν πεθάνει. Κατά την ταπεινή μας άποψη, απλά αποτέλεσε μια μικρή, δυστυχώς, παρένθεση σε ένα χώρο που διαδραματίζονταν η τύχη της Ελλάδας. Και αυτό αποτέλεσε ένα ατόπημα, ιδιαίτερα για το Σύριζα.    

Αν οι έλληνες ψηφοφόροι… (αυτοί είναι η όλη αμαρτία που ζούμε και  φτάσαμε στην κόλαση και -αλίμονο σε όποιον δεν τη βλέπει-) δεν αφυπνιστούν για να πνίξουν αυτό το μακάβριο «πολιτικό» σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, η ασχήμια, η μικρότητα, το ανύπαρκτο κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ στο ελληνικό κοινοβούλιο, θα έχουμε τη μόνιμη ηχητική ρύπανση και βεβαίως το παλαμοχτύπημα που ενθαρρύνει το άσχημο, το κακό και το πικρό. Αυτό που ζούμε.

Καλό μήνα

 «Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Νοέμβριος 01 2015  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de https://www.facebook.com/vaios.fasoulas https://www.facebook.com/groups/103468549793207/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου