Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

«Καταλαβες τωρα; Ακομη;»



«…Μα και φωτιά και τ’ άναμμα θα φτάσει. Δε μάθατε, ω άθλιοι, πως η φωτιά δε στέκετε στη φούχτα και όλους θα σας κάψει…» 
 
Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

…Πολλοί είναι αυτοί οι «πολίτες» που, προφανώς, θα κατάλαβαν ότι στο κακό που συντελέστηκε το προξένησαν οι ίδιοι. Όλα όσα και σωστά καταγράφονται στο τρέχων βίντεο, αν αυτά που συνέβησαν στον τόπο μας συνέβαιναν οπουδήποτε αλλού θα τους είχαν κρεμάσει από τη γλώσσα. Με πρώτη και υπεραρκετή καταγγελία 


που δολοφόνησαν την πατρίδα με μύριους απάνθρωπους εγκληματικούς τρόπους και την ...σύγχρονη μετανάστευση στην πρώτη και δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα και η ερήμωση της περιφέρειας, ήταν αρκετό.

Βάρβαρος τρόπος, θα πει κανείς για μια Χώρα …δημοκρατική. Αλλά η βαρβαρότητα μόνο με βάρβαρο τρόπο αποκαθιστά το δίκαιο. Κατάκλεψαν την Ελλάδα, την ξεπούλησαν και την παραδίνουν στους αποικιοκράτες, αλλά αυτοί οι «κύριοι», ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ, ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ βρίσκονται ανάμεσά μας, κυκλοφορούν ελεύθεροι και απολαμβάνουν κάθε τι αγαθό, και μέσω των «εστιών» τους (κομματικών εταιρειών) διεκδικούν βουλευτικά, διοικητικά, διευθυντικά και άλλα αξιώματα και τα επιτυχαίνουν χάρη στην ανευθυνότητα και αποβλάκωση των πολιτών.

Θα συνεχίζουμε τον μειοψηφικό αγώνα για να λέμε ότι κάτι κάνουμε…, (διότι μόνο αυτός γίνεται, ιδιαίτερα στην επαρχία…,) μέσα από τοπικά κινήματα ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ από τα ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ κόμματα και ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ…,(εργατικά και αγροτικά…,) υπέρ της κατηγορίας των εκείνων των πολιτών που βρίσκονται έρμαια στα χέρια των τοπικών εξουσιών-τράπεζες, εφορίες, δήμοι.

Νοέμβριος 12 2015, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, με μπροστάρη την συγκυβέρνηση, η οποία καταγγέλλει τα σκληρά μέτρα, τα οποία η ίδια ψήφισε. Πρόκειται για ένα αριστερό ευτράπελο μεγάλο μεγεθών που ούτε λίγο ούτε πολύ θυμίζει τον Πόντιο Πιλάτο.

Άλλωστε συνηθίσαμε στα μεγάλα πειράγματα και πειράματα. Θυμίζουμε μόνο πως: «Της ζωής τα πειράματα είναι ανεπίτρεπτα και επικίνδυνα. Το μόνο της σχολειό και επιτρεπτό είναι πρώτα να διδάσκεται κανείς κι ύστερα να διδάσκει…»

Και αυτή η διδαχή θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όπου: «Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο…» Πριχού φτάσουμε να πούμε

«…Μα και φωτιά και τ’ άναμμα θα φτάσει. Δε μάθατε, ω άθλιοι, πως η φωτιά δε στέκετε στη φούχτα και όλους θα σας κάψει…» 

«Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Νοέμβριος 12 2015  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de https://www.facebook.com/vaios.fasoulas https://www.facebook.com/groups/103468549793207/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου